Adó 1%

megosztás:

1%-okkal természeti kincseink védelméért

Veled együtt az elmúlt 25 évben számos sikert és eredményt értünk el (erről egy színes összefoglalót itt találsz), amiért ez úton is köszönjük támogatásodat! Büszkék vagyunk rá, milyen sokan álltak és állnak mellénk, hogy velünk együtt hisznek céljainkban.

Munkánk nem ért véget, millió feladat vár még ránk, aminek örömmel állunk elébe! A hazai természetvédelem számos kihívással és gyakran nehezítő körülményekkel néz szembe, éppen ezért nagyon fontos, hogy a következő 25 évben is maximális fordulaton pörögjünk. A WWF Magyarország csapata tudja: az összehangolt, megfontolt, és szakmailag pengeéles szakmai stratégiák, a szilárd elköteleződés és sikeres hatásgyakorlás együttállása nélkül nem tudjuk a borús jövőképet megváltoztatni.

Rendületlenül hiszünk benne, hogy együtt lehetséges egy olyan jövőt építenünk, amelyben az emberiség és a természet harmóniában él egymással. Bízunk benne, hogy idén és a jövőben is megtisztelsz minket bizalmaddal. Nyilatkozz az 1%-odról, hogy mi továbbra is odatehessük a maradék 99-et!

Támogasd adód 1%-ával a WWF Magyarország természetvédelmi munkáját! Adószámunk: 18226814-2-42


SZJA 1% 2018-ban

Figyelj! Adód 1%-áról idén is külön kell rendelkezned! Ha rendelkezel ügyfélkapuval, akkor online megteheted, ha nem, töltsd le és küldd be a 17SZJA nyomtatványt. A nyomtatványt itt éred el.

A SZJA bevallás módjai 2018-ban

A 2018. január 1-ével érvénybe lépett változások szerint a munkáltató a 2017-es évre vonatkozóan már nem készítheti el a munkavállalók adóelszámolását. A munkavállaló két lehetőség közül választhat:

-          magánszemélyek önadózással is elkészíthetik bevallásukat, vagy

-          a NAV – a nyilvántartásában szereplő, a munkáltatói, kifizetői bevallások, adatszolgáltatások adatai alapján – elkészíti a magánszemélyek adóbevallási tervezetét, külön erre irányuló kérelem nélkül.

 

 

Fotók Táblaavatás - Naplás-tóBemutatkozott a Zöld Generáció ProgramWWF Föld Órája 2012

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!

 
Tovább a honlapra