Természetvédelem online

megosztás:

A WWF célja, hogy a természetvédelem iránt érdeklődőket immáron az interneten keresztül is tájékoztassa a legújabb szakmai hírekről és eseményekről. "Úgy gondoljuk, hogy a honlap új, modern eszközként segítheti a természetvédelmi tudatformálást és a környezeti nevelést, hiszen a WWF kommunikációjában meghatározó szerepet betöltő korosztály jelentős része internetezik." - mondta Haraszthy László a WWF Magyarország igazgatója.

 

 

 

A WWF Magyarország munkatársai a honlap kialakítása során a több korcsoport elvárásainak megfelelő tartalom mellett nagy hangsúlyt kívántak fektetni a magas színvonalú technikai megvalósításra és a site egyszerű kezelhetőségére. A követelmények színvonalas megvalósítása érdekében a szervezet vezetői a Carnation Internet Tanácsadó Rt.-t választották a site kivitelezőjének, felajánlva a partneri együttműködés lehetőségeit.

 

 

A Carnation örömmel fogadta a WWF felkérését, és a partneri együttműködés keretein belül eddigi tapasztalatait felhasználva vett részt a site tervezésében és létrehozásában. A hosszú távú kapcsolat keretében a Carnation szakemberi végzik a site működtetését és folyamatos fejlesztését. "A kialakítás során elsődleges fontosságú volt, hogy az alapos szakmai tartalom mellett interaktív alkalmazásokkal tegyük vonzóvá a site-ot.

 

 

 

Úgy véljük, hogy sikerült egy könnyen áttekinthető rendszert alkotni, ennek köszönhetően a látogatók felhasználóbarát környezetben találják meg a számukra fontos információkat." - mondta Szekfű Balázs, a Carnation elnöke.

 

 

 

Mindkét cég kiemelten fontosnak tartja hogy a természetvédelmi gondolkodásmód már fiatalkorban elkezdődjön. Ennek érdekében minden generációnak igyekszik a site érdekességeket kínálni. A fiatalok online kvízjáték keretein belül ismerkedhetnek a természettel, és minden korosztály élhet a képeslapküldő szolgáltatás lehetőségével, valamint gyönyörködhet a fotógaléria folyamatosan bővülő képsoraiban.

 

 

 

 

A honlapot Zsila Sándor fotóművész képei teszik még élvezetesebbé, az üzemeltetéshez szükséges technikai hátteret pedig a Silicon Computers Kft. biztosítja.

 

 

Fotók Természetes vízmegtartás, lefolyáslassítás, árvízi védekezés AngliábanCsarna-völgy - terepbejárásÜzleti Klub Találkozó és Szimpózium 2012

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!