Archívum

Farkasszemet nézett az ordassal a vadász

2016.01.25.

Az Északi-középhegység nagyragadozóiról egyre többet tudunk, de mivel mindössze néhány hiúz és farkas lakja az erdős területet, a kutatók munkáját minden nyom és információ nagymértékben segíti. A WWF különleges eseményről kapott közvetlen beszámolót, amely pozitívan végződött: egy vadász szemtől szembe találkozott a ritka nagyragadozóval.

 

Díjazzuk az elkötelezettséget

2016.01.22.

Tavaly decemberben a WWF Magyarország egy díj átadásával köszönte meg a Toyota Central Europe-nak a Toyota csoport immáron 8 éve fennálló támogatását.

 

Véresen komoly

2016.01.07.

Visszataszítóak? Talán azok. Ám a keselyűk szerepköre igen fontos: ha nem lennének, az elhullott állatok sokkal tovább oszlanának-bűzölögnének, ezerféle rovar szaporodna el rajtuk, házi jószágot, vadállatot, embert tizedelő ragályoknak szolgálnának kitűnő táptalajul.

 

„A hegyek szelleme” - WWF rövidfilm a hópárducokról

2016.01.06.

A Nepálban forgatott felvételek a WWF egyik fajvédelmi küldetését kísérik nyomon. Tudósok, a helyi falvakban élő közösség tagjai és természetvédelmi szakemberek együttműködésében került műholdas nyakörv egy hópárduc nyakába. A küldetés célja a faj megismerése.

 
1 ...4 5 6 7 8
 

Fotók Üzleti Klub Találkozó és Szimpózium 2012Nyíregyháza WWF Föld Órája cím átadásRupp-hegy kirándulás 2015

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!

 
Tovább a honlapra