Kapcsold le velünk Budapest fényeit!

Március 25-én, szombaton újra itt a Föld Órája! Az hazai főszervező, a WWF Magyarország rendhagyó programra hív: túrázz velünk este a Normafán, és kapcsoljuk le együtt Budapest díszvilágítását az Erzsébet-kilátóból!

A 2007-ben indult WWF kezdeményezés mára a világ legnagyobb önkéntes akciójává nőtt ki magát. Tavaly 178 ország 7.000 település, összesen több mint 2,4 milliárd ember vett részt a mozgalomban, amelynek szimbóluma a 60 perces sötétség.

A WWF Magyarország idén rendhagyó eseményt rendez, melyre ezúttal sok szeretettel meghív Benneteket!

Valóban szakítunk a hagyományokkal: 2017. március 25-én esti, fejlámpás kirándulást szervezünk a Normafán! A séta Síháztól indul, és a János-hegyi Erzsébet kilátónál ér véget, ahol pontban 20.30-kor együtt kapcsoljuk le Budapest díszvilágítását, majd készítünk egy felejthetetlen közös fotót – lámpáink fényével 60+ jelet alkotva – a kilátó teraszán. A hangulatról forró italok, zene és néhány meglepetés fog gondoskodni.

Részvételetekre feltétlenül számítunk – a Föld Órája Veletek együtt lesz az igazi!

Tekintettel a kilátó befogadóképességének végességére, kérünk, hogy részvételi szándékotokat és a csapat létszámát jelezzétek Nell Anitának az anita.nell@wwf.hu címen, legkésőbb március 22-ig.

A regisztrált Lekapcsolóknak a további részleteket a jövő hét során küldjük.

Tartsatok velünk, várunk Benneteket!

Fotók Megünnepeltük a Magyar Természet NapjátTerepi nap és vízibivaly-hajtás TiszatarjánbanTengeri teknősök