Digitális kommunikáció és online marketing gyakornokot keresünk

Reggel a szundi kinyomása után már Facebook-on vagy, este pedig nem alhatsz el az Instagram feed-ed átnézése nélkül? Kommunikációs és/vagy marketing tanulmányokat folytatsz, és próbára tennéd tudásod, képességeidet, ötleteidet? Ha eddig igen a válaszod, és tudod, mi fán terem a természetvédelem, akkor van egy jó hírünk: digitális kommunikáció és online marketing gyakornokot keresünk!

A WWF a világ legnagyobb természetvédelmi civil szervezete, amely az ember és a természet harmonikus együttélésének megteremtéséért dolgozik a természetes élőhelyek megőrzésén és kiterjesztésén keresztül, miközben segít abban, hogy a helyi közösségek az éghajlatváltozás hatásait fenntartható földhasználati és energiahasznosítási modellek kiépítésével ellensúlyozzák.

Szerezz szakmai tapasztalatot a 25 éves WWF Magyarország csaptában! Honlapjaink, social média felületeink, online fundraising csatornáink mind arra várnak, hogy közelebbről is megismerd őket. Változatos feladatokra keresünk érdeklődő, nyitott, önálló és kíváncsi jelentkezőt, aki besegít ezek működtetésébe, továbbfejlesztésébe.

Amikben gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz:

• honlapszerkesztés, tartalom menedzsment
  • social média menedzsment és tervezés
  • projektmenedzsment feladatok
  • képszerkesztési feladatok
  • online fundraising kampányok tervezésében, lebonyolításában való részvétel
  • fordítás (angol-magyar)
  • egyéb kommunikációs, esetenként rendezvényszervezési feladatok.

Amit kínálunk:

• digitális kommunikációs és online marketing helyzetekben szerzett jártasság
  • izgalmas, kreatív projektek
  • részfeladatok saját hatáskörben való elvégzése
  • valódi szakmai tapasztalatszerzés
  • nemzetközi környezet
  • betekintés a világ legnagyobb természetvédelmi civil szervezetének kommunikációs eszköztárába
  • ízelítő az NGO-k világából.

Akit keresünk:

• kommunikáció és/vagy marketing szakos hallgató
  • social média felületek, trendek beható ismerete
  • magabiztos angol és magyar nyelvtudás – szóban és írásban egyaránt
  • önálló munkavégzés, teherbírás, kíváncsiság, fejlődni és tanulni akarás
  • előnyt jelent, ha a természetet nem csak a képernyőről ismered, és van elképzelésed a WWF és a WWF Magyarország munkájáról (vagy legalábbis nem vagy lusta utánanézni).

Önéletrajzodat és motivációs leveledet várjuk a gyakornok@wwf.hu e-mail címen. Írd meg, miért választanál minket, mikor tudnál kezdeni és milyen időbeosztásban számíthatunk rád!

A munkavégzés díjazásmentes, önkéntes munkának minősül.

Fotók Föld Órája 2016Kolontár - egy évvel későbbTerepi nap a Turjánvidéken 2014.05.26.