Dolgozz nálunk!

megosztás:

pic

Légy a követünk!

Rugalmas és kommunikatív álláslehetőség a világ egyik legnagyobb természetvédelmi szervezeténél!

 
pic

Digitális kommunikáció és online marketing gyakornokot keresünk

Reggel azonnal Facebook-on vagy, este az Instagram-ra alszol el? Kommunikációs és/vagy marketing tanulmányokat folytatsz, és próbára tennéd magad? Ha igen a válaszod, figyelj: digitális kommunikáció és online marketing gyakornokot keresünk!

 
pic

PR kommunikációs gyakornokot keresünk

Szerezz gyakorlati tapasztalatot a PR, és a kommunikáció terén egy igazán nemzetközi csapatban, valódi ügyek szolgálatában. Ha magabiztosan váltasz az angol és a magyar között és bírod a gyűrődést, akkor téged keresünk.

 
pic

WWF-DCP is seeking to recruit an ambitious, professional Chief Accountant

The Chief Accountant is responsible for all aspects of statutory and WWF accounting of the Austrian association as well as for the consolidation of legal entities in Romania, Bulgaria and Hungary.

 
pic

Make a difference to today’s world. Join WWF

WWF – DCPO is seeking to recruit a dynamic and enthusiastic WWF-DCPO Regional Marketing Manager  (full-time, preferably based in Bratislava, Budapest, Bucharest, Kiev or Sofia; In exceptional cases, another location in the Danube-Carpathian region may be possible )

 

 

Fotók Terepi nap a Turjánvidéken 2014.05.26.Megünnepeltük a Magyar Természet NapjátNyíregyháza WWF Föld Órája cím átadás

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!