Dolgozz nálunk!

megosztás:

pic

Danube project manager

WWF Hungary is seeking to recruit a Danube project manager to coordinate and implement the freshwater programme activities of WWF Hungary along river Danube and contribute to the preparation and implementation of related projects.

 
pic

Drava project manager

WWF Hungary is seeking to recruit a Drava project manager to coordinate and implement the freshwater programme activities of WWF Hungary along river Drava and contribute to the preparation and implementation of related projects.

 
pic

Légy a követünk!

Rugalmas és kommunikatív álláslehetőség a világ egyik legnagyobb természetvédelmi szervezeténél!

 
pic

A WWF Magyarország PR kommunikációs gyakornokot keres!

Szerezz gyakorlati tapasztalatot a PR, a kommunikáció és a social media management terén egy igazán nemzetközi csapatban, valódi ügyek szolgálatában. Ha bennszülött vagy a közösségi média világában, magabiztosan váltasz az angol és a magyar között, és bírod a gyűrődést, akkor Téged keresünk. Kávét egyedül is tudunk főzni, és pontosan tudjuk, hogy működik a fénymásoló.

 

 

Fotók 2015 Víz világnapjaMecseki erdők mélyénNagy Ugrás 2017 - Sajóörös

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!

 
Tovább a honlapra