Dolgozz nálunk!

Danube project manager

WWF Hungary is seeking to recruit a Danube project manager to coordinate and implement the freshwater programme activities of WWF Hungary along river Danube and contribute to the preparation and implementation of related projects.

Drava project manager

WWF Hungary is seeking to recruit a Drava project manager to coordinate and implement the freshwater programme activities of WWF Hungary along river Drava and contribute to the preparation and implementation of related projects.

Légy a követünk!

Rugalmas és kommunikatív álláslehetőség a világ egyik legnagyobb természetvédelmi szervezeténél!

pic

A WWF Magyarország PR kommunikációs gyakornokot keres!

Szerezz gyakorlati tapasztalatot a PR, a kommunikáció és a social media management terén egy igazán nemzetközi csapatban, valódi ügyek szolgálatában. Ha bennszülött vagy a közösségi média világában, magabiztosan váltasz az angol és a magyar között, és bírod a gyűrődést, akkor Téged keresünk. Kávét egyedül is tudunk főzni, és pontosan tudjuk, hogy működik a fénymásoló.

Fotók 2015 Víz világnapjaMecseki erdők mélyénNagy Ugrás 2017 - Sajóörös

Tovább a honlapra