Adományvonal a természetért

A WWF Magyarország is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelynek segítségével meghonosulhat a széleskörű telefonos adományozás hazánkban. A 13600-55-ös számot mobiltelefonról felhívva a szervezet természetvédelmi munkájához járulhatsz hozzá.
Október elsejétől 41 civil szervezetet támogathatunk mobiltelefonunk segítségével, mindössze egyetlen telefonhívással. A rendszert a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány üzemelteti, és célja, hogy egy új adományozási forma elterjedésével segítse a civil szervezetek munkáját.
A WWF Magyarország adományszáma 13600-55. Minden hívással 250 Ft támogatáshoz jut a szervezet hiúz fajvédelmi programja. A WWF évek óta küzd azért, hogy az egykor hazánkban is őshonos macskafélék újra benépesítsék a hazai erdőket, ehhez azonban nagykiterjedésű, háborítatlan erdőterületekre van szükség. Segítsd Te is a hazai hiúzok megmentését, hívd fel a 13600-55-ös számot!

Részletes információért kattints ide!

Fotók Mission ImPanda vetélkedő a Föld NapjánMagyar Természet Napja 2016Föld Órája 2015