Barnamedvék az új designerek!

megosztás:

Limited edition gördeszka lapok – medvekarmolással! A WWF Magyarország limitált gördeszka-sorozattal lepi meg a városi fiatalokat. A Cirus kiváló minőségű lapjait a Budakeszi Vadaspark barnamedvéi vették kezelésbe. A karmolásaikkal, harapásaikkal “díszített” darabok új kommunikációs felületet jelentenek, melyen keresztül innovatív módon tehető vonzóvá és trendivé a természetvédelem.

A WWF Magyarország az egyedi gördeszkalap-sorozattal egy látszólag szűk, ám egyre bővülő közösség, a gördeszkás társadalom tagjait célozza meg; a különleges design érzelmileg próbálja megszólítani a jövő természetvédőit. A fiatatalok számára “cool”, ha egy gördeszka kellőképp elnyűtt és megviselt; a kampány a nagyragadozók ösztönös tervezőképességének demonstrálásával népszerűsíti a természetvédelmet, és a természet menőségét kommunikálja a célcsoport felé.

Pop-up deszkakiállítás a Telep Művészeti Galériában (1075 Bp., Madách I. u. 8)

A 7 egyedi tervezésű gördeszka lapot egy pop-up kiállítás keretében mutatjuk be 2016. március 31-én. A deszkák egész nap megtekinthetők lesznek a Telep galériában, és a látogatók bepillantást kaphatnak a projektbe – a deszkakészítés első fázisától egészen az utolsóig.

Designed by Nature

A projekt két alkotója a Budakeszi Vadaspark barnamedvéi: Móric és Vackor. A mézzel bekent, gyümölcsökkel megpakolt nyers deszkákat nagy kíváncsisággal karmolták, harapták és taposták.  “Tervezőmunkájuk” eredményeként készült el a 7 egyedi mintájú gördeszka lap; a WWF Magyarország és a Cirus gördeszkakészítő manufaktúra közreműködésével, a White Rabbit reklámügynökség ötletéből született meg a Designed by Nature projekt. A vadvilág és a természet menőségének és nagyszerűségének ékes bizonyítéka.

Induljon a licit!

A 7 egyedi tervezésű lapra a www.designedbynature.hu oldalon lehet licitálni. Az aukció teljes bevétele a WWF Magyarország természetvédelmi munkájához, illetve a Budakeszi Vadaspark működési költségeihez járul hozzá.
 

 

 

Fotók WWF Nagy Ugrás 2015Táblaavatás - Naplás-tóSzegedi túra

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!