Erdők

Együttműködésben élő erdeinkért

2018.11.07.

Sikerrel zárult az Élet az Erdőben című, a magyarországi Natura 2000 erdők védelmének elősegítését, illetve a minél szélesebb ágazati párbeszéd létrahozását célzó európai uniós projekt. A WWF Magyarország és az Europa Media által szervezett zárókonferencián az erdészeti ágazat összes szereplője képviselte magát.

Ismét veszélyben a Csarna-völgy

2018.09.12.

Magyarország legnagyobb érintetlen erdejének csendjét hamarosan felverheti a vasútépítő munkagépek zaja, ami komoly veszélyt jelent a ritka fajokat is magába foglaló helyi élővilágra.

Százéves erdők Magyarországon

2018.05.30.

Minél idősebb egy erdő, annál inkább várható, hogy gazdag élővilágnak ad otthont, illetve turisztikai vonzerejük sem lebecsülendő. A tölgyerdők természetvédelmi kezelését megalapozó nemzetközi projektünkhöz kapcsolódva a magyarországi „százéves” erdőkről adunk körképet.

Fotók Nagy Ugrás 2017 - SajóörösPanda tábor Nagykőrös 2011 augusztusTerepi nap és vízibivaly-hajtás Tiszatarjánban