Erdős projektek

megosztás:

pic

Örökerdők a Budai-hegységben

Örökerdők a Budai-hegységben (2003 óta) – a folyamatos erdőborítást biztosító ún. szálaló erdőgazdálkodás mintaterülete, tanösvényekkel. A tanösvények Budapest területén, jól megközelíthető kirándulóhelyeken találhatók. A Budai hegyeket kezelő Pilisi Parkerdővel több, mint 10 éve működünk együtt az erdőgazdálkodás megújításával kapcsolatos szemléletformálásban.

 
pic

Turjánvidék, az Alföld rejtett kincse

Turjánvidék (2011-2016) – az Alföldön, mintegy 7300 hektáron elterülő, több mint száz éve használt lőtér változatos erdeinek, gyepterületeinek helyreállítása, értékeik megőrzése.

 
pic

Élet az erdőkben

Élet az erdőkben (2014-2018) – hazánk uniós, Natura 2000 védelem alatt álló erdeiben az erdőgazdálkodás módszereinek, szemléletének megújítása, összehangolása - a természeti értékek jobb megóvása érdekében.
 
pic

Erdei nagyragadozóink

Erdei nagyragadozóink (2000-2004, majd 2006 óta) – a hiúzok, farkasok és medvék hazánk elüldözött vadjai, melyek az utóbbi években térnek vissza hozzánk. Támogatjuk a kutatásukat, ismeretterjesztést folytatunk, továbbá aktívan fellépünk az illegális vadászatukkal szemben.

 
pic

Kárpáti erdeink élővilágának kutatása

Kárpáti erdeink élővilágának kutatása (2013-2016) - az Északi-középhelység erdeinek, madarainak, denevéreinek és rovarainak átfogó kutatása, egyetemek, nemzeti parkok és erdőgazdaságok közreműködésével.
 

 

Fotók Üzleti Klub Találkozó és Szimpózium 2012Nyíregyháza WWF Föld Órája cím átadásWWF Föld Órája 2013

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!