Hogyan segíthetsz?

Adományoddal több módon is támogathatod a WWF munkáját.

1.) Ha egyszeri adománnyal kívánod segíteni természetvédelmi programjainkat, akkor azt megteheted a http://adomany.wwf.hu/ linken.

2.) Amennyiben banki átutalással szeretnéd segíteni, támogatásod az alábbi számlaszámra várjuk: Raiffeisen Bank 12001008-00222222-00200006

3.) A segítség leghatékonyabb módja a havi, rendszeres adományozás. Lehetővé teszi, hogy előre tervezhessünk és hosszú távú programokat indíthassunk, amivel sikereket érhetünk el hazai és globális természetvédelmi munkánk során.

Hogyan válhatsz rendszeres adományozóvá?

Ha havonta, banki átutalásos megbízással szeretnéd átutalni adományod, kérjük, ezt az adomany@wwf.hu címen, telefonszámod és postai címed megadásával jelezd, hogy elküldhessük a megfelelő banki formanyomtatványt.

Mi történik az adataiddal?

A bankkártyaadatok megadása és a bankkártyás fizetés a PayU bankkártya kezelő rendszeren történik. A PayU a kártyaadatokat a WWF felé nem továbbítja. A WWF az elektronikus űrlapon megadott adatokat az adományozás tényének rögzítése céljából tárolja. Biztosítunk, hogy alapítványunk az adataid kezelésekor a hatályos törvényi szabályozás szerint jár el.

Mit takar a banki átutalásos megbízás?

Ez az egyik lehetősége annak, hogy havonta, rendszeres módon segítsd a WWF munkáját.
Két formában indítható el:

1.) Első lépés, hogy az adományozó találkozik közterületen, rendezvényen vagy bevásárló központban munkatársunkkal, akinek segítségével kitölti az adomanyozási formanyomtatványt. Fontos, hogy a banknál bejelentett módon kell aláírni a dokumentumot. A nyomtatvány kitöltése után, az első példány az adomanyozónál marad. Második és a harmadik példány a WWF Magyarország irodájába kerül. Pár napon belül kollégánk felkeresi az adományozót a megadott telefonszámon adategyeztetés céljából, majd a WWF továbbítja a formanyomtatványt a banknak. Az első levonás körülbelül 4-8 hét után történik meg.
Fontos, hogy közterületen, rendezvényeken vagy bevásárló központokban dolgozó munkatársaink készpénzt nem fogadhatnak el.

2.) Az eljárás első lépése, hogy az adományozó az adomany@wwf.hu e-mail címre elküldje a postai elérhetőségét vagy telefonszámát. Ha ez megtörtént, akkor postai úton vagy személyesen eljuttatjuk a csoportos beszedési formanyomtatványt az adományozó részére. A nyomtatványt az adományozónak kell kitöltenie. Fontos, hogy a banknál bejelentett módon kell aláírni a dokumentumot. A nyomtatvány kitöltése után, a második és harmadik példányt az adományozónak vissza kell küldenie a WWF Magyarország Alapítvány részére, a 1141 Budapest Álmos Vezér útja 69/A. postacímre. Ezután a WWF továbbítja a formanyomtatványt a banknak. Az első levonás körülbelül 4-8 hét után történik meg.

Hogyan mondhatod le a rendszeres adományozásod?

Ha nem kívánod tovább rendszeresen támogatni a WWF munkáját, akkor a  (1)214-5554 telefonszámon vagy a tamogatas@wwf.hu e-mail címen tudod ezt jelezni.

Milyen adókedvezmény vehető igénybe adományozásnál?

- A jelenlegi szabályok szerint a magánszemélyek nem jogosultak az adományozáshoz kapcsolódóan semmilyen adókedvezményre.
- Céges adományozás esetében viszont igen. (Civil TV. 2§ (27)

Hogyan tudod felajánlani az adód 1%-át?

Mit kell tudni az adományvonalról?

Már egyetlen telefonhívással vagy egy SMS elküldésével is megmenthetsz egy olyan fajt, ami a kihalás szélére sodródott.

Természetbeni adományokat fel lehet ajánlani a WWF-nek?

A WWF Magyarország Alapítvány munkáját segítheted természetbeni adományokkal is, hiszen így kevesebbet kell fenntartási költségekre fordítanunk és több juthat a természetvédelmi projektek támogatására.

Szívesen fogadunk:
- jó állapotú irodai gépeket (számítógép, fénymásoló, nyomtató, szkenner, stb.),
- irodaszereket
- szolgáltatásokat (pl. hirdetési lehetőség, szállítás, catering)

Kérjük, ha bármelyikben a segítségünkre tudsz lenni, jelentkezz a (1)214-5554 telefonszámon vagy a panda@wwf.hu email címen!

Fotók TetraPak kiállításRupp-hegy kirándulás 2015Bemutatkozott a Zöld Generáció Program