Friss hírek

Mennyi marad Földünkből?

2014.08.19.

Idén minden eddiginél korábban, már augusztus 19-én elérkeztünk a globális túlfogyasztás napjához. Az emberiség egyre gyorsabban fogyasztja a rendelkezésére álló erőforrásokat. Így idén már mostanra felhasználtuk azokat az erőforrásokat, amelyeknek fenntartható módon egy teljes évig elegendőnek kellett volna lenniük.

Sakál: ellenség a láthatáron?

2014.08.05.

Az elmúlt hetekben sok híradás foglalkozott az aranysakálok magyarországi megjelenésével kapcsolatban. A faj jelenlétét bemutató tudósítások sokszor eltúlozták a probléma valódi nagyságát.

Gombe családi albuma

2014.08.05.

Jane Goodall több mint ötven éve kezdte terepmunkáját a csimpánzok földjén, ekkor figyelte meg, hogy minden csimpánznak önálló jelleme van. Erről és egyéb tapasztalatairól mesél David Quammen természettudományos írónak.

Európa Amazonasának Napja

2014.07.14.

A WWF és partner civil szervezetei változatos eseményekkel ünnepelték „Európa Amazonasának Napját” július 13-án a Duna, a Dráva és a Mura mellett. A Nagy Ugrás programhoz csatlakozva százak ugrottak egyszerre a folyókba, valamint vízitúrák és kulturális események kísérték az emléknapot, melynek során Ausztriában, Szlovéniában, Horvátországban, Magyarországon és Szerbiában voltak rendezvények.

Virágzik a bodza, a hárs, no gyerünk szedni, nyomás!

2014.06.07.

A bodza és hársfák virágzásán felbuzdulva a Gellért-hegyen jártunk egy kis kirándulást összekötve egy kis gyűjtögetéssel.

Szereted a tengereket? Akkor gondoskodj a tengeri teknősök jövőjéről!

Fogadj örökbe egyet!

Adományvonal a hiúzokért!

Hiúz adományvonal

Támogassa hívásával a WWF munkáját!

A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 55-ös kódot,
most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetet.

Támogasd Te is 500 Ft-al Hiúzvédelmi Programunkat. Egyetlen hívás is az életet jelentheti hazánk bojtos fülű nagyragadozójának!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

TetraPak kiállításNyíregyháza WWF Föld Órája cím átadásWWF Föld Órája 2013

2.