Friss hírek

Mennyit tudsz a gyógynövényekről ?

2015.01.23.

Tudtad, hogy számos gyulladáscsökkentő, csontritkulást gátló, arcbőr regeneráló, fájdalomcsillapító, vagy éppen nyugtató gyógynövény terem a közvetlen környezetünkben, és bárki számára elérhetőek? Emellett szedésük számos közösség megélhetési forrása is.

A világ visszaszámol

2015.01.21.

A világ számos országában már formálódnak azok a széleskörű összefogások, amelyekkel a mára a világ legnagyobb civil mozgalmává duzzadt WWF Föld Óráját ünnepeljük majd világszerte azonos időpontban. A WWF a 2015. év erőteljes kampányvideójának mai nyilvánosságra hozatalával indítja be a visszaszámlálást.

Szabadság-sziget film a Duna TV-ben

2015.01.16.

Mintegy 5 éves munka eredményeképpen elkészült természetfilmünk a „Kotróhajókkal a fekete gólyákért” címmel, amely a WWF Magyarország 2013 végén zárult, Szabadság-sziget és mellékág helyreállítási projektjét bemutató, ismeretterjesztő film. A televíziós premier, a Duna Televízió műsorán 2015. január 18-án, vasárnap délelőtt 10 órakor lesz.

Győzött a természetvédelem a Normafán

2015.01.14.

Tegnap napvilágra került a Normafa tervezett átalakításainak környezetvédelmi hatásvizsgálata. A civil szervezetek és a helyben élő emberek véleményét is figyelembe véve a kerületi önkormányzat a természeti értékeket megőrző tájrehabilitáció mellett döntött.

Örül a jegesmedve az olcsó olajnak?

2015.01.12.

A kőolaj ára néhány év alatt a felére esett vissza, aminek nemcsak gazdasági, de természetvédelmi hatásai is nagyon sokrétűek. Túl kell lépni azon az általánosításon, hogy a zöldek annak örülnek, ha drága a kőolaj, máris elmondjuk, hogy miért.

Alapítsuk meg a Magyar Természet Napját! Csatlakozz!

Adományvonal a hiúzokért!

Hiúz adományvonal

Támogassa hívásával a WWF munkáját!

A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 55-ös kódot,
most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetet.

Támogasd Te is 500 Ft-al Hiúzvédelmi Programunkat. Egyetlen hívás is az életet jelentheti hazánk bojtos fülű nagyragadozójának!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Táblaavatás - Naplás-tóMadárbarát munkahelyWWF Föld Órája 2012

miből lesz a madárodú?