Friss hírek

Kilométeres festmény a pesti rakparton

2018.07.19.

A WWF Magyarország és partnerei egy 1 kilométer hosszú, Dunát ábrázoló festménnyel hívják fel a figyelmet hazánk legnagyobb folyójának jelentőségére, a folyóban és árterein található fajok megóvásának fontosságára. A műalkotás egy szabadtéri pop-up kiállítás keretében, mindössze egyetlen napig, 2018. július 24-én lesz látható!

Nagyragadozókról Répáshután: fókuszban a békés együttélés

2018.06.26.

A WWF Magyarország 2017 végén indult Euro Large Carnivores LIFE projektjének elsődleges célja, hogy a nagyragadozókkal foglalkozó különböző érdekcsoportok – többek között állattartók, vadászok, természetvédelmi szakemberek, természetjárók és döntéshozók – közti kommunikációt elősegítse. Az egyes érdekcsoportok egy országos szakmai nap keretében találkoztak.

Ne csak ünnepeljünk, cselekedjünk is!

2018.06.04.

Évi 12 millió tonna műanyag hulladék kerül a tengereinkbe - június 5-én tartjuk a Környezetvédelmi Világnapot.

Százéves erdők Magyarországon

2018.05.30.

Minél idősebb egy erdő, annál inkább várható, hogy gazdag élővilágnak ad otthont, illetve turisztikai vonzerejük sem lebecsülendő. A tölgyerdők természetvédelmi kezelését megalapozó nemzetközi projektünkhöz kapcsolódva a magyarországi „százéves” erdőkről adunk körképet.

Az egész Föld lekapcsolt

2018.03.26.

Sosem látott rekorddal, 188 ország részvételével tarolt idén a WWF Föld Órája! Magánszemélyek, vállalatok és civil szervezetek világszerte hallatták hangjukat vagy tettek konkrét lépéseket a természet megőrzése érdekében. A világ közel 18 ezer épületének és objektumának fényei hunytak ki.

Menőség a balkonodra!
Új WWF - Seed Bonbonok a Panda Boltban

Így fűtünk Magyarországon
A WWF Magyarország jelentése