Tovább a honlapra

Friss hírek

A szénerőművek nem férnek bele!

2016.04.21.

Április 22-én, a Föld Napján több ország magasrangú képviselője írja alá a tavaly decemberben elfogadott Párizsi Megállapodást. Eközben az Ecofys tanácsadó vállalat frissen kiadott jelentésében arra figyelmeztet, hogy még a leghatékonyabb szénerőművek csatasorba állítása is szembemegy az új éghajlatvédelmi megállapodásban foglalt elvekkel.

Pályázati felhívás

2016.04.19.

A WWF Magyarország meghirdette az Élő Erdő Díj pályázatot. Magyarország legjobb, Natura 200 erdőkben tevékenykedő magán erdőgazdálkodóit keressük!

A farkas és a hiúz ritka találkozóját kapták lencsevégre

2016.04.12.

Különleges, ritka felvétel egy farkas és egy hiúzcsalád találkozásáról Lengyelország területén, a Keleti-Kárpátokban. Európában mindkét nagyragadozó a kihalás széléről tér vissza, hála a szigorú természetvédelmi szabályozásoknak.

Világörökségünk veszélyben

2016.04.06.

A WWF nemzetközi tanulmánya szerint a Földön található Világörökségi helyszínek közel felét veszélyeztetik különböző beruházások és ipari tevékenységek. Ezek a helyszínek nélkülözhetetlenek az emberek és a környezet számára, jelen pillanatban mégis olyan tevékenységek veszélyeztetik őket világszerte, mint az olaj és gáz kitermelés, bányászat, vagy illegális fakitermelés.

Tegyük rendbe vizeinket!

2016.02.02.

Február 2-a a vizesélőhelyek világnapja. Riasztó adat, hogy a legújabb eredmények szerint hazánkban a természetes folyók és tavak közül csak 12 százalék van jó ökológiai állapotban. Ugyanakkor a jelenleg elérhető EU források elenyésző hányada szolgálja közvetlenül vizeink helyreállítását.

SZJA 1% - 2016-ban is!

Vállalati kibocsátás-csökkentés hazánkban

WWF - Együtt lehetséges!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Fotók Mecseki erdők mélyénWWF Zöld generáció önkéntes nap 2015.12.12.Kolontár - egy évvel később