Részletek Tovább a honlapra
 

Friss hírek

Megszűnhet a tv-i mérnök képzés

2015.04.01.

Több mint tíz év után megszűnhet a természetvédelmi mérnök képzés az ország valamennyi felsőoktatási intézményében. A WWF Magyarország, a MME, és a TVSZ álláspontja szerint ez ismét egy olyan törekvés, mely gyengíti a hazai természetvédelmet szolgáló intézményrendszert, ezért aggasztó a természeti értékeink jövője szempontjából.

 

A biomassza tiszai fővárosa

2015.03.31.

Bögre Lajosnéval, a település polgármesterével fenntarthatóságról, önkormányzati megtakarításokról, elért eredményekről és jövőbeli tervekről beszélgetünk közös biomassza hasznosítási projektünk kapcsán.

 

Négyszázezer levél a képviselőknek

2015.03.27.

A MME, a MTVSZ és a WWF Magyarország arra buzdította támogatóit, hogy nyilvánítsanak véleményt a döntéshozók felé a természeti értékek védelmében. Megtették. Több mint kétezer állampolgár egy fél nap leforgása alatt közel 400 000 levelet küldött az országgyűlési képviselőknek.

 

Elindult az Élő Duna Turné

2015.03.21.

Ma van a Víz Világnapja. A jeles alkalomból a WWF az ivóvíz-bázisok fontosságára hívja fel a figyelmet, melyeknek egyik legfontosabb táplálója hazánkban a Duna. Egy új online játék indult ezen a napon, amellyel az érdeklődők saját folyószakaszuk helyreállításával tanulhatnak az egészséges élővilágról és az élővizek problémáiról.

 

Eleven fények

2015.03.13.

Az óceán több szempontból is különleges élőhely. Az első és legjelentősebb körülmény: a nyílt vízen nincs hova bújni, emiatt védekezésre-támadásra egyaránt a legjobb stratégia: láthatatlanná válni. A másik lényeges körülmény, hogy a nagy vízben lefelé fokozatosan elenyészik a Nap fénye.

 

Vegyünk együtt öt vízibivalyt!

 

Adód 1 százalékával a hiúzok megmentéséért!

 

Alapítsuk meg a Magyar Természet Napját! Csatlakozz!

 

                        Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ! 

 

Fotók Duna NapBig Jump - Nagy Ugrás 2012Mecseki erdők mélyén

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!