Friss hírek

Közjavak védelme vagy gazdasági haszon?

2014.11.20.

Budapest, 2014.11.20. - Egy a napokban született kormányzati döntés értelmében a nemzeti park igazgatóságok vagyonkezelésben lévő védett természeti területek közel 20 %-a – mintegy 50 ezer hektár - a Nemzeti Földalapkezelő Szervezethez kerül. A döntés Magyarország három legnagyobb természetvédelmi civil szervezetét közös fellépésre készteti. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a WWF Magyarország komor jövőképet vetít előre a döntésre hivatkozva, mely hosszútávon a magyar gazdasági érdekekkel is szemben áll.

Új darázsfaj Magyarországon

2014.11.14.

Hazánkból eddig nem ismert darázsfajra bukkantak a kutatók a Balaton-felvidéken, Magyarország első magántulajdonú erdőrezervátumában.

Kína - USA: Történelmi klímapolitikai bejelentés

2014.11.13.

Kína és az Egyesült Államok egyértelmű üzenettel áll ki az éghajlatváltozás elleni küzdelem mellett

Serpasors

2014.11.06.

Megjelent a legújabb, novemberi National Geographic, amelyben a tavaszi lavina katasztrófa során elhunyt serpákra emlékezünk. A tragikus nap beszámolója kíséri az Everest csendes hőseinek útját az utolsó hajnaltól.

Ünnep a Mara folyóért

2014.09.16.

Narok városában, Kenyában tegnap ünnepelték a várva várt Mara Napot, amelyet minden évben szeptember 15-én tartanak. Az esemény célja, hogy elismerjék a Mara-folyó jelentőségét, amely a kenyai Masai Mara és a tanzániai Serengeti Nemzeti parkok éltető forrása.

Szereted a tengereket? Akkor gondoskodj a tengeri teknősök jövőjéről!

Fogadj örökbe egyet!

Adományvonal a hiúzokért!

Hiúz adományvonal

Támogassa hívásával a WWF munkáját!

A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 55-ös kódot,
most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetet.

Támogasd Te is 500 Ft-al Hiúzvédelmi Programunkat. Egyetlen hívás is az életet jelentheti hazánk bojtos fülű nagyragadozójának!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Önkéntes nap 2012.06.08Kolontár - egy évvel későbbWWF Föld Órája 2012

2.