Friss hírek

World Ranger Day

2014.07.31.

Sokszor megfeledkezünk arról, hogy milyen sok ember napi munkája kell kedvelt kirándulóhelyeink fenntartásához. A természetvédelmi őrök munkája azonban ennél jóval messzebbre nyúlik, a világ különböző tájain a természeti kincsek megőrzése emberáldozatokat követel. Rájuk emlékezünk ma!

Hányan lehetnek még?

2014.07.29.

Július 29-e a Tigrisek Világnapja! Mindenütt ezt a veszélyeztetett nagymacskát ünneplik, miközben az orvvadászatnak ma is két tigris esik áldozatul - hetente! Az érintett kormányok átgondolják, teljesíthető-e a kitűzött cél, mely szerint 2020-ra megduplázzuk a vadon élő tigrisek számát!

Kielégítetlen kereslet a megújulók iránt

2014.07.21.

A HP, a General Motors és a Facebook is azt kérik az energiaszolgáltatóktól, hogy több megújuló energia alapú terméket kínáljanak számukra.

Európa Amazonasának Napja

2014.07.14.

A WWF és partner civil szervezetei változatos eseményekkel ünnepelték „Európa Amazonasának Napját” július 13-án a Duna, a Dráva és a Mura mellett. A Nagy Ugrás programhoz csatlakozva százak ugrottak egyszerre a folyókba, valamint vízitúrák és kulturális események kísérték az emléknapot, melynek során Ausztriában, Szlovéniában, Horvátországban, Magyarországon és Szerbiában voltak rendezvények.

Virágzik a bodza, a hárs, no gyerünk szedni, nyomás!

2014.06.07.

A bodza és hársfák virágzásán felbuzdulva a Gellért-hegyen jártunk egy kis kirándulást összekötve egy kis gyűjtögetéssel.

Szereted a tengereket? Akkor gondoskodj a tengeri teknősök jövőjéről!

Fogadj örökbe egyet!

Adományvonal a hiúzokért!

Hiúz adományvonal

Támogassa hívásával a WWF munkáját!

A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 55-ös kódot,
most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetet.

Támogasd Te is 500 Ft-al Hiúzvédelmi Programunkat. Egyetlen hívás is az életet jelentheti hazánk bojtos fülű nagyragadozójának!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Kolontár - egy évvel későbbPalánták ProgramTetraPak kiállítás

1.