Friss hírek

Zöldút a halaknak Bulgáriában

2017.06.29.

Új halátjáró építésével ünnepelte a Duna Napot a WWF Bulgáriában. Az átjáró a Duna egy varázslatos mellékfolyóján, a Rusenski Lom Természeti Parkban épült meg abból a célból, hogy biztosítsa a halak vándorlását mind alacsony, mind magas vízállás esetén.

Cannes-ban nyert díjat a WWF kisfilmje

2017.06.26.

A “We are all connected” – a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a White Rabbit reklámügynökség közös munkája – a Cannes Lions reklámfesztiválon kapott bronzoroszlánt Design kategóriában.

Megmenekült a tenger pandája!

2017.06.08.

Óriási siker az Óceánok Világnapján! A WWF május eleje óta sürgeti a Mexikó partjainál élő, kritikusan veszélyeztetett kaliforniai disznódelfin védelmét. A mexikói kormány, a Leonardo DiCaprio Alapítvány és a Carlos Slim Alapítvány ugyanis megállapodást kötött a világ legkisebb cetfajának megmentése érdekében!

Mátrai Erőmű - Újabb kihívások

2017.05.08.

A 2020 utáni új környezetvédelmi előírások és az eltűnő támogatások drasztikusan érinthetik a szénerőművek, így a hazánk szén-dioxid-kibocsátásának 10%-áért felelős Mátrai Erőmű jövőjét is.

Nincs pálfordulás, mert egyezség sem volt

2017.04.07.

A három legnagyobb természetvédelmi civil szervezet fenntartja korábbi, következetesen képviselt álláspontját, mely szerint a módosított erdőtörvény tervezetben természetvédelmi és közjóléti szempontból visszalépések történtek.

Fotók Big Jump - Nagy Ugrás 2012WWF Zöld generáció önkéntes nap 2015.12.12.Nyíregyháza WWF Föld Órája cím átadás