Friss hírek

Egy medve élete Magyarországon

2015.08.25.

A napokban vádat emeltek a tavaly májusban Magyarországon történt medvekilövés elkövetői ellen. A vadásztársadalom által is elítélt bűncselekmény mögött azonban ritkán feltett kérdések is meghúzódnak. Mennyit ér vajon egy medve – a természetnek és nekünk?

Az iszlám is felelősségre figyelmeztet

2015.08.24.

Augusztus 18-án zárult Isztambulban az a három napos Nemzetközi Iszlám Éghajlatváltozási Szimpózium, amelynek végén az iszlám világ vezetői és tudósai által közösen elfogadott nyilatkozat az éghajlatváltozás iránti morális felelősséget hangsúlyozza.

Terepen egy Balaton-parti tölgyesben

2015.08.18.

Házigazdánkkal, Siffer Sándorral évek óta szakmai kapcsolatban állunk. Magánerdő tulajdonosként azon kevesek egyike, akik természetközeli módon, szálalva termelnek fát, méghozzá tölgyesben – ami szakmai szempontból úttörő vállalkozás. Aki így gazdálkodik, az nem csak fával látja el a helyben élőket, hanem az egész élővilág megóvására törekszik.

Süni tábor az Erdőbényei Fás Legelőn

2015.08.06.

Munkatársaink természetesen szabadidejükben is elkötelezettek a természetvédelem iránt, szabadságukat is a természetben töltik, például aktív környezeti neveléssel foglalkozva!

Madocsa nyerte a Nagy Ugrást

2015.07.29.

A WWF Magyarország örömmel jelenti be, hogy a Nagy Ugrás országos kihívásában részt vett 15 település közül a Tolna megyei Madocsa nyerte meg a legnagyobb csobbanásért járó díjat. A híres madocsai táncok révén ismertséget szerzett Duna menti településen július 12-én mintegy 300-an regisztráltak és ugrottak az élővizek védelmében!

Nagy Ugrás 2015 Dunabogdány

Búbosbanka versus úthenger
Rendhagyó újrahasznosítás a Táborfalvai Lőtéren

Elindult Ó-Dráva honlapunk
www.odrava.hu

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Fotók Erdei kirándulások 2015Önkéntes nap 2012.06.08Terepi nap a Turjánvidéken 2014.05.26.