Friss hírek

Nyertes Palántáink a Tisza-tavon jártak

2014.08.27.

A WWF gyerekeknek szóló fenntarthatósági versenye, a Zöld Kihívás megmutatta, hogy az ifjúságnak mennyire fontos környezetük állapota, sőt tenni is hajlandóak azért, hogy egy fenntarthatóbb jövőben nőjenek fel. A verseny nyerteseivel a Tisza-tavi Ökocentrumban jártunk!

Elefántmészárlás Kenyában

2014.08.26.

Aggasztó számú elefánt tetem látható egy pár nappal ezelőtti légi felvételen, melyet a világhírű tanzániai Serengeti Nemzeti Parkban, valamint a vele szomszédos kenyai Maszáj Mara Rezervátumban készítettek. A megfigyelők összesen 192 elefánt tetemet számoltak össze, ebből 117-et Kenyában, 75-öt pedig Tanzániában. A Kenyában talált tetemek esetében az orvvadászok valamennyi elefánt agyarát eltávolították.

Környezeti nevelés fogyatékkal élőknek

2014.08.25.

Az Újpest Városnapokon idén az ÖSVÉNY Oktatóközponttal együttműködve a WWF Magyarország is részt vesz azzal a céllal, hogy minden korosztály és a fogyatékkal élők is hasznos ismeretekkel gazdagodjanak a természet- és környezetvédelem terén. A rendezvényen a WWF Élő Duna Turnéja is bemutatkozik, pedagógusok számára pedig módszertani műhely nyílik az ÖSVÉNY Oktatóközpont rendezésében.

WWF kampány a bolgár folyókért

2014.08.21.

A WWF Bulgária kampányt indít, hogy felhívja a figyelmet a bolgár folyók legégetőbb problémáira és egyben új megoldásokat javasoljon. Erre azért van szükség, mert már csak néhány szabályozatlan folyó maradt Bulgáriában, és nagyon kevés a természetes állapotú folyószakasz.

Virágzik a bodza, a hárs, no gyerünk szedni, nyomás!

2014.06.07.

A bodza és hársfák virágzásán felbuzdulva a Gellért-hegyen jártunk egy kis kirándulást összekötve egy kis gyűjtögetéssel.

Szereted a tengereket? Akkor gondoskodj a tengeri teknősök jövőjéről!

Fogadj örökbe egyet!

Adományvonal a hiúzokért!

Hiúz adományvonal

Támogassa hívásával a WWF munkáját!

A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 55-ös kódot,
most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetet.

Támogasd Te is 500 Ft-al Hiúzvédelmi Programunkat. Egyetlen hívás is az életet jelentheti hazánk bojtos fülű nagyragadozójának!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Duna NapMecseki erdők mélyénTetraPak kiállítás

4.