Friss hírek

Egyre hangosabb a tigrisüvöltés

2015.01.29.

A héten hozták nyilvánosságra a már nagyon várt 2014-15. évi tigris létszámjelentést, amely jelentős növekedést mutatott India tigris populációjában. Az elmúlt évtizedben a számok egyértelmű növekedést mutatnak: a 2006-os 1411-ről 2010-re 1706-ra, míg 2014-re 2226 egyedre gyarapodott a tigrisek száma.

 

Lejtmenetben a természetvédelem

2015.01.27.

Magyarország három legnagyobb természetvédelmi civil szervezete, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége, és a WWF Magyarország megítélése szerint a hazai természetvédelemben zajló átalakítások egyre inkább rontják a szektor létezésének feltételeit.

 

A világ visszaszámol

2015.01.21.

A világ számos országában már formálódnak azok a széleskörű összefogások, amelyekkel a mára a világ legnagyobb civil mozgalmává duzzadt WWF Föld Óráját ünnepeljük majd világszerte azonos időpontban. A WWF a 2015. év erőteljes kampányvideójának mai nyilvánosságra hozatalával indítja be a visszaszámlálást.

 

Szabadság-sziget film a Duna TV-ben

2015.01.16.

Mintegy 5 éves munka eredményeképpen elkészült természetfilmünk a „Kotróhajókkal a fekete gólyákért” címmel, amely a WWF Magyarország 2013 végén zárult, Szabadság-sziget és mellékág helyreállítási projektjét bemutató, ismeretterjesztő film. A televíziós premier, a Duna Televízió műsorán 2015. január 18-án, vasárnap délelőtt 10 órakor lesz.

 

Győzött a természetvédelem a Normafán

2015.01.14.

Tegnap napvilágra került a Normafa tervezett átalakításainak környezetvédelmi hatásvizsgálata. A civil szervezetek és a helyben élő emberek véleményét is figyelembe véve a kerületi önkormányzat a természeti értékeket megőrző tájrehabilitáció mellett döntött.

 

Alapítsuk meg a Magyar Természet Napját! Csatlakozz!

Adományvonal a hiúzokért!

Hiúz adományvonal

Támogassa hívásával a WWF munkáját!
 
A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 55-ös kódot,
most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetet.

Támogasd Te is 500 Ft-al Hiúzvédelmi Programunkat. Egyetlen hívás is az életet jelentheti hazánk bojtos fülű nagyragadozójának!

 

                        Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ! 

 

                

 

                    

 
 
 

Nyíregyháza WWF Föld Órája cím átadásMadárbarát munkahelyKolontár - egy évvel később

11

13

9

12

3

6

D odú

miből lesz a madárodú?

C odú

A kihelyezett új madáretetőnk

B odú

finom falatok

2.

1.

9.

4.

3.

6.

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!