Friss hírek

WWF kampány a bolgár folyókért

2014.08.21.

A WWF Bulgária kampányt indít, hogy felhívja a figyelmet a bolgár folyók legégetőbb problémáira és egyben új megoldásokat javasoljon. Erre azért van szükség, mert már csak néhány szabályozatlan folyó maradt Bulgáriában, és nagyon kevés a természetes állapotú folyószakasz.

Mennyi marad Földünkből?

2014.08.19.

Idén minden eddiginél korábban, már augusztus 19-én elérkeztünk a globális túlfogyasztás napjához. Az emberiség egyre gyorsabban fogyasztja a rendelkezésére álló erőforrásokat. Így idén már mostanra felhasználtuk azokat az erőforrásokat, amelyeknek fenntartható módon egy teljes évig elegendőnek kellett volna lenniük.

Sakál: ellenség a láthatáron?

2014.08.05.

Az elmúlt hetekben sok híradás foglalkozott az aranysakálok magyarországi megjelenésével kapcsolatban. A faj jelenlétét bemutató tudósítások sokszor eltúlozták a probléma valódi nagyságát.

Gombe családi albuma

2014.08.05.

Jane Goodall több mint ötven éve kezdte terepmunkáját a csimpánzok földjén, ekkor figyelte meg, hogy minden csimpánznak önálló jelleme van. Erről és egyéb tapasztalatairól mesél David Quammen természettudományos írónak.

Virágzik a bodza, a hárs, no gyerünk szedni, nyomás!

2014.06.07.

A bodza és hársfák virágzásán felbuzdulva a Gellért-hegyen jártunk egy kis kirándulást összekötve egy kis gyűjtögetéssel.

Szereted a tengereket? Akkor gondoskodj a tengeri teknősök jövőjéről!

Fogadj örökbe egyet!

Adományvonal a hiúzokért!

Hiúz adományvonal

Támogassa hívásával a WWF munkáját!

A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 55-ös kódot,
most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetet.

Támogasd Te is 500 Ft-al Hiúzvédelmi Programunkat. Egyetlen hívás is az életet jelentheti hazánk bojtos fülű nagyragadozójának!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

WWF Föld Órája 2013Nyíregyháza WWF Föld Órája cím átadásWWF Föld Órája 2012