Friss hírek

Titokzatos rokonok

2016.02.05.

A két műkedvelő barlangász, Steven Tucker és Rick Hunter 2013. szeptember 13-án lépett be a Rising Star („Kelő Csillag”) üregrendszerébe. Ők sem számítottak rá, hogy nemsokára felfedezik az elmúlt ötven év talán legfontosabb és legrejtélyesebb emberelőd-maradványait.

Tegyük rendbe vizeinket!

2016.02.02.

Február 2-a a vizesélőhelyek világnapja. Riasztó adat, hogy a legújabb eredmények szerint hazánkban a természetes folyók és tavak közül csak 12 százalék van jó ökológiai állapotban. Ugyanakkor a jelenleg elérhető EU források elenyésző hányada szolgálja közvetlenül vizeink helyreállítását.

Farkasszemet nézett az ordassal a vadász

2016.01.25.

Az Északi-középhegység nagyragadozóiról egyre többet tudunk, de mivel mindössze néhány hiúz és farkas lakja az erdős területet, a kutatók munkáját minden nyom és információ nagymértékben segíti. A WWF különleges eseményről kapott közvetlen beszámolót, amely pozitívan végződött: egy vadász szemtől szembe találkozott a ritka nagyragadozóval.

Díjazzuk az elkötelezettséget

2016.01.22.

Tavaly decemberben a WWF Magyarország egy díj átadásával köszönte meg a Toyota Central Europe-nak a Toyota csoport immáron 8 éve fennálló támogatását.

„A hegyek szelleme” - WWF rövidfilm a hópárducokról

2016.01.06.

A Nepálban forgatott felvételek a WWF egyik fajvédelmi küldetését kísérik nyomon. Tudósok, a helyi falvakban élő közösség tagjai és természetvédelmi szakemberek együttműködésében került műholdas nyakörv egy hópárduc nyakába. A küldetés célja a faj megismerése.

WWF - Együtt lehetséges!

Erdei találkozások az Aggteleki-karszton

Vállalati kibocsátás-csökkentés hazánkban

A WWF Magyarország jelentése

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Fotók Üzleti Klub Találkozó és Szimpózium 2012Táblaavatás - Naplás-tóRupp-hegy kirándulás 2015