Részletek Tovább a honlapra

Friss hírek

A földikutya nyomában

2015.02.26.

A hét elején ismét egy vendégszakértő látogatott a a Turjánvidékre, hogy segítse a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság munkatársait. Boldog Gusztáv, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóságtól érkezett, hogy Európa legritkább emlősállata, a földikutya (Nannospalax leucodon) jelenléte után kutasson.

A WWF erdei kirándulásai

2015.02.26.

Sok-sok érdekes információval lettek gazdagabbak, akik eljöttek a WWF erdei kirándulásaira. Tudtad például, hogy több állat (szajkó, mókus) is hozzájárul az erdők terjedéséhez, ugyanis gyakorlatilag fákat ültetnek?

Szabó Marcel is aláírta a kezdeményezést

2015.02.24.

Az Alapvető Jogok Biztosának Jövő Nemzedékek Érdekeinek Védelmét Ellátó Helyettese találkozott Magyarország három legnagyobb természetvédelmi civil szervezete, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) és a WWF Magyarország vezetőivel.

Harcsa Veronika a klímaváltozásról

2015.02.23.

Egyik kedvenc énekesnőnkkel, a 2014-es Föld Órája buli fellépőjével, a klímaváltozás fenyegetéséről, a szemléletformálás fontosságáról, és az emberiség „felnőttségének” kérdéséről beszélgettünk az idei évi lekapcsoló rendezvényünkre készülve.

Mérföldkő a vizeinknek

2015.02.02.

Az egészséges vizesélőhelyek nemcsak a változatos és gazdag élővilág szempontjából, de az ember számára kulcsfontosságú ivóvíz miatt is nélkülözhetetlenek. A WWF regionális kezdeményezésben 2025-ig 2 millió hektár vizesélőhely állapotának javítását tűzte ki célul, összesen hat ország területén, a Dunán és mellékfolyóin.

Alapítsuk meg a Magyar Természet Napját! Csatlakozz!

Adományvonal a hiúzokért!

Hiúz adományvonal

Támogassa hívásával a WWF munkáját!

A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 55-ös kódot,
most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetet.

Támogasd Te is 500 Ft-al Hiúzvédelmi Programunkat. Egyetlen hívás is az életet jelentheti hazánk bojtos fülű nagyragadozójának!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Kolontár - egy évvel későbbMecseki erdők mélyénÜzleti Klub Találkozó és Szimpózium 2012

1.

5.