Friss hírek

Merre tovább állami természetvédelem?

2014.11.25.

Az elmúlt napokban részt vettünk a IX. Magyar Természetvédelmi Biológiai Konferencián, Szegeden. A természetvédelemmel kapcsolatos kutatások. gyakorlati eredmények megvitatása mellett sok szó esett az állami természetvédelem jövőjéről is.

Összefogás a hazai farkasok védelmében

2014.11.24.

Budapest – 2014.11. 24. Megkezdődött a WWF Magyarország és az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság farkas védelmét szolgáló kutatói együttműködése. A hazai természetvédelem két kulcsszereplőjének megállapodása a háborítatlan erdei élőhelyek kialakításának fontosságára és az illegális farkas kilövések elleni harcra hívja fel a figyelmet. Erdei Zsolt világbajnok ökölvívó a WWF farkasvédelmi programjának arcaként áll ki a természetvédelem fontossága mellett.

Kína - USA: Történelmi klímapolitikai bejelentés

2014.11.13.

Kína és az Egyesült Államok egyértelmű üzenettel áll ki az éghajlatváltozás elleni küzdelem mellett

Serpasors

2014.11.06.

Megjelent a legújabb, novemberi National Geographic, amelyben a tavaszi lavina katasztrófa során elhunyt serpákra emlékezünk. A tragikus nap beszámolója kíséri az Everest csendes hőseinek útját az utolsó hajnaltól.

Ünnep a Mara folyóért

2014.09.16.

Narok városában, Kenyában tegnap ünnepelték a várva várt Mara Napot, amelyet minden évben szeptember 15-én tartanak. Az esemény célja, hogy elismerjék a Mara-folyó jelentőségét, amely a kenyai Masai Mara és a tanzániai Serengeti Nemzeti parkok éltető forrása.

Értékekkel teli ajándék Karácsonyra?

Ajándékozz farkas-örökbefogadást!

Adományvonal a hiúzokért!

Hiúz adományvonal

Támogassa hívásával a WWF munkáját!

A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 55-ös kódot,
most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetet.

Támogasd Te is 500 Ft-al Hiúzvédelmi Programunkat. Egyetlen hívás is az életet jelentheti hazánk bojtos fülű nagyragadozójának!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Üzleti Klub Találkozó és Szimpózium 2012Big Jump - Nagy Ugrás 2012Táblaavatás - Naplás-tó

10.

3.