Friss hírek

Klímaútmutatót adott ki a WWF

2017.12.12.

A párizsi Gazdasági Klímanap és a One Planet Summit elnevezésű, Emmanuel Macron által összehívott klíma-csúcstalálkozó alkalmából a WWF egy klímaútmutatót tett közzé a tőketulajdonosok számára. A franciaországi csúcstalálkozó célja, hogy a magán- és állami befektetések a klímaváltozás megfékezésével összhangban történjenek meg.

Jaguárok fogyatkozó birodalma

2017.12.11.

Azért kerestem föl Mayantuyacut, hogy minél többet megtudjak a jaguárokról – minél több olyasmit, amit a kameracsapda nem árulhat el. Ízelítő a National Geographic legújabb számából.

Súlyos bírságot von maga után a Bialowieza pusztítása

2017.11.21.

November 21-én az Európai Unió Bírósága döntést hozott arról, hogy 100.000 euró napi bírságot szab ki Lengyelországra, ha annak kormánya továbbra is szembeszáll a fakitermelési tilalommal az EU által védett Bialowieza-erdőben.

Természetvédelmi siker katonai területen

2017.10.17.

Hogyan találhat magának menedéket Európa egyik legveszélyeztetettebb hüllője épp egy magyarországi katonai lőtéren? Miért fontos, hogy ezen a kiképzőhelyszínen a honvédség is kiemelten figyeljen az állat- és növényvilág megőrzésére?

Így fűtünk Magyarországon
A WWF Magyarország jelentése

A mi élő erdőnk

Díjnyertes filmünk: We are all connected