Részletek Tovább a honlapra

Friss hírek

A biomassza tiszai fővárosa

2015.03.31.

Bögre Lajosnéval, a település polgármesterével fenntarthatóságról, önkormányzati megtakarításokról, elért eredményekről és jövőbeli tervekről beszélgetünk közös biomassza hasznosítási projektünk kapcsán.

Négyszázezer levél a képviselőknek

2015.03.27.

A MME, a MTVSZ és a WWF Magyarország arra buzdította támogatóit, hogy nyilvánítsanak véleményt a döntéshozók felé a természeti értékek védelmében. Megtették. Több mint kétezer állampolgár egy fél nap leforgása alatt közel 400 000 levelet küldött az országgyűlési képviselőknek.

Ötezer új facsemete Magyarországon a levegő tisztításáért

2015.03.26.

A WWF Magyarország és az ALD Automotive újabb akciója a környezetvédelem érdekében. Mintegy 200 tonna széndioxidot lesz képes megkötni az a felnövekvő ötezer kocsányos tölgy, melyek csemetéit ma ültették el a Duna-Dráva Nemzeti Parkban a WWF Magyarország és az ALD Automotive összefogásával, az ALD csapata segítségével.

Elindult az Élő Duna Turné

2015.03.21.

Ma van a Víz Világnapja. A jeles alkalomból a WWF az ivóvíz-bázisok fontosságára hívja fel a figyelmet, melyeknek egyik legfontosabb táplálója hazánkban a Duna. Egy új online játék indult ezen a napon, amellyel az érdeklődők saját folyószakaszuk helyreállításával tanulhatnak az egészséges élővilágról és az élővizek problémáiról.

Eleven fények

2015.03.13.

Az óceán több szempontból is különleges élőhely. Az első és legjelentősebb körülmény: a nyílt vízen nincs hova bújni, emiatt védekezésre-támadásra egyaránt a legjobb stratégia: láthatatlanná válni. A másik lényeges körülmény, hogy a nagy vízben lefelé fokozatosan elenyészik a Nap fénye.

Vegyünk együtt öt vízibivalyt!

Adód 1 százalékával a hiúzok megmentéséért!

Alapítsuk meg a Magyar Természet Napját! Csatlakozz!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Fotók WWF Föld Órája 2013Duna NapMecseki erdők mélyén