Friss hírek

Szelfitilalom: a medve nem játék!

2018.06.19.

A hazánkban kóborló, majd az elmúlt héten szabadon engedett barnamedve, Robi esetét sorra követik a médiában megjelenő hírek és videók különböző medveészlelésekről. A WWF Magyarország szerint az eset rávilágított arra, hogy mennyire fontos és sürgető újra megtanulnunk együtt élni őshonos nagyragadozóinkkal. Zavartalanságuk biztosítása fontos, a természetvédelmi szervezet a lakosság együttműködését kéri.

Mutasd meg, hogy törődsz a vizeinkkel!

2018.06.18.

Pusztuló élővilág a folyószabályozások és vízerőművek következtében, időszakos szennyezések, intenzív mezőgazdaság az ártereken – csak néhány azon veszélyek közül, amelyek bolygónk folyóira és természetes vizeire leselkedik a mai napig. Július 8-án lesz a WWF Nagy Ugrás, amire meghosszabbított határidő mellett még egy hétig bárki jelentkezhet!

Ne csak ünnepeljünk, cselekedjünk is!

2018.06.04.

Évi 12 millió tonna műanyag hulladék kerül a tengereinkbe - június 5-én tartjuk a Környezetvédelmi Világnapot.

Százéves erdők Magyarországon

2018.05.30.

Minél idősebb egy erdő, annál inkább várható, hogy gazdag élővilágnak ad otthont, illetve turisztikai vonzerejük sem lebecsülendő. A tölgyerdők természetvédelmi kezelését megalapozó nemzetközi projektünkhöz kapcsolódva a magyarországi „százéves” erdőkről adunk körképet.

Az egész Föld lekapcsolt

2018.03.26.

Sosem látott rekorddal, 188 ország részvételével tarolt idén a WWF Föld Órája! Magánszemélyek, vállalatok és civil szervezetek világszerte hallatták hangjukat vagy tettek konkrét lépéseket a természet megőrzése érdekében. A világ közel 18 ezer épületének és objektumának fényei hunytak ki.

Menőség a balkonodra!
Új WWF - Seed Bonbonok a Panda Boltban

Így fűtünk Magyarországon
A WWF Magyarország jelentése

A mi élő erdőnk

Díjnyertes filmünk: We are all connected

Együtt lehetséges!

Fotók Bemutatkozott a Zöld Generáció ProgramCsarna-völgy - terepbejárásTerepi nap a Turjánvidéken 2014.05.26.