Részletek Tovább a honlapra

Friss hírek

A Netpincér 100.000 forinttal támogatja a WWF Magyarország hiúzvédelmi munkáját

2015.05.06.

A Netpincer.hu a hazai online ételrendelési piac meghatározó szereplőjeként idén 100.000 forinttal támogatja a WWF Magyarország Hiúzvédelmi Programját. A természetvédelem, ezen belül pedig a veszélyeztetett fajok védelme lett az ügy, amelyet a legtöbb netpincer.hu felhasználó támogatna, derült ki az online szavazásból.

Kérésre ismét meghosszabbított határidő a WWF Zöld Generáció Programjában

2015.05.05.

Többek kérésének eleget téve a Zöld Generáció Program jelentkezési határidejét még utoljára meghosszabbítottuk május 13-ig!

Szuhafő: barna medve lépte át a határt

2015.05.04.

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság ezúton tájékoztat mindenkit, hogy a szlovák kollégáktól kapott értesítés szerint, vasárnap egy rádió telemetriával (nyomkövetővel) ellátott barna medve (Ursus arctos) lépett be Magyarország területére a Szuhafő településtől északra.

A kormány a nemzeti parki földekre hajt

2015.04.23.

Április 23-án délelőtt a Parlament Törvényalkotási Bizottsága elfogadta, és parlamenti zárószavazásra terjesztette be az állami vagyonról szóló törvény csonka, kétharmados részek nélküli változatát.

Megmenekült Gemenc leghosszabb mellékága

2015.04.07.

A március 30-án lezárt műszaki átadással hivatalosan is befejeződött a Rezéti-Duna megmentését célzó beruházás kivitelezési szakasza, melynek során a Gemenc egyik legszebb mellékágából csaknem 200.000 m3 üledéket távolítottak el.

Fotók Erdei kirándulások 2015WWF Föld Órája 2012TetraPak kiállítás