Friss hírek

Rosszul állunk a biodiverzitás terén

2015.05.21.

Két nap múlva ünnepeljük világszerte a Biológiai sokféleség világnapját, és egyben a Magyar Természet Napját, miközben az Európai Bizottság mai jelentése egyértelműen kimutatja a biológiai sokféleség drámai csökkenését. A természeti értékek védelmét biztosító jogszabályok ennek ellenére gyenge lábakon állnak!

 

A jövő elkezdődött!

2015.05.20.

Május 18-án hivatalosan is kezdetét vette a WWF Magyarország és a Toyota Fund for Europe közös, Zöld Generáció tehetséggondozó programja.

 

Elindult az Ó-Dráva LIFE projekthonlap

2015.05.14.

A Dráva hazánk legkevésbé szabályozott folyója. A horvát-magyar határon húzódó folyó hosszú évtizedek óta őrzi érintetlenségét, a hozzá kapcsolódó holtágak és mellékágak egyaránt páratlan szépségű vizesélőhelyek. Az Ó-Dráva projekt új honlapja részletesen bemutatja céljainkat, és az együttműködő partnerszervezeteket.

 

Jobbra fordul a Normafa sorsa?

2015.05.13.

Május 17-én népszavazás lesz az országos jelentőségű kirándulóhely, a Normafa fejlesztési koncepciójáról. A tervek a kezdeti drasztikus, természetkárosító elképzelésekhez képest alaposan megváltoztak, sőt, a természetvédelmi szempontok figyelembevételével valódi javulást is hozhatnak.

 

Szuperméh kerestetik

2015.05.07.

Ádám testvér rossz időben adta méhészkedésre a fejét. A délnyugat-angliai Buckfast város apátságának novíciusa 1915-ben, 16 esztendősen kezdett méhekkel foglalkozni. Egy ideig minden jól ment, aztán a méhek valami okból hullani kezdtek.

 

Állj ki a magyar természetért - Európában is!
Uniós konzultáció

 

Hiúzton, we have a problem!
Adód 1%-ával a hiúzokért

 

Ürge versus GoPro
A Turjánvidékről jelentkezünk

 

                        Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ! 

 

Fotók Terepi nap a Turjánvidéken 2014.05.26.Tengeri teknősökWWF Föld Órája 2012

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!