Részletek Tovább a honlapra

Friss hírek

Bivalymozzarella és Föld Órája

2015.03.02.

Idén kilencedik alkalommal söpör végig a világon a Föld Órája! Március 28-án, helyi idő szerint 20:30-kor történik majd a jelképes lámpaoltás, amelyhez 2009 óta minden évben Budapest is csatlakozik számos más hazai település kíséretében.

Óriási hír az óriáspandáknak!

2015.03.01.

A kínai kormány legújabb felmérése szerint a vadon élő óriáspandák száma 268-al növekedett az elmúlt évtizedben, így számuk mára eléri az 1864-et. A legutolsó, 2003-as felméréshez képest ez 16,8%-os emelkedést jelent!

A WWF erdei kirándulásai

2015.02.26.

Sok-sok érdekes információval lettek gazdagabbak, akik eljöttek a WWF erdei kirándulásaira. Tudtad például, hogy több állat (szajkó, mókus) is hozzájárul az erdők terjedéséhez? Igen, gyakorlatilag fákat ültetnek?

Szabó Marcel is aláírta a kezdeményezést

2015.02.24.

Az Alapvető Jogok Biztosának Jövő Nemzedékek Érdekeinek Védelmét Ellátó Helyettese találkozott Magyarország három legnagyobb természetvédelmi civil szervezete, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) és a WWF Magyarország vezetőivel.

Mérföldkő a vizeinknek

2015.02.02.

Az egészséges vizesélőhelyek nemcsak a változatos és gazdag élővilág szempontjából, de az ember számára kulcsfontosságú ivóvíz miatt is nélkülözhetetlenek. A WWF regionális kezdeményezésben 2025-ig 2 millió hektár vizesélőhely állapotának javítását tűzte ki célul, összesen hat ország területén, a Dunán és mellékfolyóin.

Ismerd meg a WWF Magyarország tiszatarjáni projektjét és a vízibivalyokat!

Alapítsuk meg a Magyar Természet Napját! Csatlakozz!

Adományvonal a hiúzokért!

Hiúz adományvonal

Támogassa hívásával a WWF munkáját!

A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 55-ös kódot,
most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetet.

Támogasd Te is 500 Ft-al Hiúzvédelmi Programunkat. Egyetlen hívás is az életet jelentheti hazánk bojtos fülű nagyragadozójának!

Dolgozz a Pandával!

Csatlakozz Te is a Panda csapathoz! Legyél WWF követ!

Duna NapÁllatvilág kiállításTáblaavatás - Naplás-tó

7.