Ismert útvonalakon, kicsit más szemmel!

Kezd az újévet a természettel!

Túrázz velünk a téli Budai-hegységben, az „örökerdőkben”!

Fotó: Gálhidy LászlóGyere el a Budai-hegységbe, egy frissítő téli túrára! A körülbelül négy órás utunk a Normafától Hűvösvölgyig vezet. Célunk bemutatni a tájra jellemző erdőtípusokat, és a tanösvényeinken megismerni a természetbarát erdőművelés alapjait. Ha érdekel a téma, vagy csak mozogni szeretnél egy kicsit a hétvégén, köztünk a helyed!

Túravezető: Gálhidy László, a WWF Magyarország erdészeti programvezetője

Gyülekezés és indulás:2008. január 12., szombat, 10.00 óra, Normafa síház. Megközelíthető a Moszkva térről és a Déli pályaudvartól a 21-es busszal.

Érkezés: Hűvösvölgy, villamos végállomás. (Innen a Moszkva tér kb. 20 perc villamossal)

Fotó: Gálhidy LászlóA túra útvonala: Normafa síház – János hegyi kilátó – Szépjuhászné – Hárs-hegyi kilátó – Hűvösvölgyi nagyrét – Hűvösvölgy (végállomások)

Javasolt felszerelés: Erdei utakon megyünk, valószínűleg hóban, ezért túrabakancs, valamint réteges, télies (és vízálló) öltözet ajánlott! Innivalót, tízórait mindenki hozzon magával.

Kérjük, hogy a túra végeztével 500 Ft adománnyal segítsd a WWF Magyarország természetvédelmi munkáját. Köszönjük!

A következő WWF Magyarország természtismereti túra január 26-án, szombaton Esztergomban, a Prímás Szigeten lesz.

Fotók Tengeri teknősökWWF Föld Órája 2012Önkéntes nap 2012.06.08

Tovább a honlapra