Klíma

Az egész Föld lekapcsolt

2018.03.26.

Sosem látott rekorddal, 188 ország részvételével tarolt idén a WWF Föld Órája! Magánszemélyek, vállalatok és civil szervezetek világszerte hallatták hangjukat vagy tettek konkrét lépéseket a természet megőrzése érdekében. A világ közel 18 ezer épületének és objektumának fényei hunytak ki.

Szombaton lekapcsol Budapest!

2018.03.21.

Közeleg a Föld Órája, március 24-én este idén is lekapcsolják Budapest mintegy 260 épületének és objektumának díszvilágítását. A WWF Magyarország izgalmas kihívása is véget ért, demindenkit arra buzdítunk, hogy az egyes lépéseket építse be mindennapjaiba.

Valódi tettek, elsöprő eredmények

2018.03.13.

A világ legnagyobb önkéntes civil akciója mindenkinek lehetőséget ad a kapcsolódásra és a valódi tettekre. A WWF Magyarország idén izgalmas kihívást indított, amelyek teljesítésével Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy csökkentsd a természeti értékeinkre nehezedő nyomást.

Kapcsolj ki és kapcsolódj a Földhöz!

2018.03.06.

Ahogy az elmúlt több mint 10 évben, úgy március 24-én idén is lesz WWF Föld Órája. A szimbolikus 60 perces sötétség mellett azonban a világ legnagyobb önkéntes akciójának üzenete megújult: a kezdeményezés ezúttal a természeti értékekre hívja fel a figyelmet. Idén izgalmas kihívást indítottunk az esemény alkalmából!

Fotók Táblaavatás - Naplás-tóBemutatkozott a Zöld Generáció ProgramPET Kupa 2017