Licenc-szerződés

A WWF panda logója nemzetközi és hazai szinten is ismert, elismert és pozitív asszociációkat kelt az emberekben. Amennyiben egy cég termékein keresztül szeretné környezettudatosságát, termékei természetességét hangsúlyozni, vagy egyszerűen eladásait növelni, erre nagyszerű lehetőségeket kínál a WWF panda logójának megjelenítése a cég termékén, vagy annak csomagolásán.

A közös sikerért dolgozunk; cége a panda logóval ellátott termékek eladási árának egy meghatározott részét utalja át a WWF számára. Így a terméket vásárlók közvetetten támogatják a WWF-et, vagy egy adott természetvédelmi programot, ami szintén hozzájárulhat a vásárlási kedv növeléséhez.

További információ: Joó Zsófia, zsofia.joo@wwf.hu

Fotók Nagy Ugrás 2016WWF Zöld generáció önkéntes nap 2015.12.12.Föld Órája 2015