Magyar Természet Napja - május 22

Magyarország három legnagyobb természetvédelmi civil szervezete, a WWF Magyarország, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy megerősítse a hazai természetvédelem helyzetét. Célunk, hogy megalapítsuk a Magyar Természet Napját és ezzel ráirányítsuk a figyelmet a hazai természeti értékeink, valamint erőforrásaink fontosságára!

Közel tizenötezer ember írta alá a kezdeményezést, amelynek eredményeként megalapítottuk a Magyar Természet Napját. Erre a napra sok érdekes programot tervezünk.
Budapesten, a Margit-szigeten a Holdudvar ad helyet a rendezvénynek, ahol május 22- én, pénteken 10.00-17.00 óra között játszóházak, madárgyűrűzési bemutató, természeti értékeink kiállítások, természetismereti séta, odukukucskáló túra és még számos érdekes program vár Téged is!

Ünnepeljünk együtt, találkozzunk május 22-én a Margit-szigeten!

Álljunk ki együtt a magyar természeti értékekért!

Tovább a kezdeményezés honlapjára

Fotók Terepi nap a Turjánvidéken 2014.05.26.Big Jump - Nagy Ugrás 2012Önkéntes nap 2012.06.08

Tovább a honlapra