Doszlop Gábor

pic
  • Magánadományozási koordinátor
  •

Gyermek korom óta vonz a természet közelsége és az állatok védelme. Ezért is jelentkeztem a mátrafüredi Erdészeti Szakközép Iskolába, ahol 2010-ben erdészként végeztem.  Megtapasztaltam, hogy az erdő és az állatok védelme mennyire fontos a Föld, és a rajta élő emberek sorsát tekintve.

Az érettségi után csatlakoztam egy környezetvédelmi alapítványhoz, ahol a támogatói szférában vettem részt, és a későbbi tevékenységeimet tekintve meghatározó tapasztalatokat gyűjtöttem.  Ezután találtam meg a helyemet a WWF-ben, ahol 2014-ben kezdtem el toborzóként dolgozni. A kommunikációs képességeimet is kamatoztatva, rövid idő alatt jó eredményeket produkálva sikerült egy szuper képességű és termékeny csapat koordinátorává válnom.

Fotók WWF Zöld generáció önkéntes nap 2015.12.12.Panda tábor Nagykőrös 2011 augusztusErdei kirándulások 2015

Tovább a honlapra