Doszlop Gábor

pic
  • Magánadományozási koordinátor
  •

Gyermek korom óta vonz a természet közelsége és az állatok védelme. Ezért is jelentkeztem a mátrafüredi Erdészeti Szakközép Iskolába, ahol 2010-ben erdészként végeztem.  Megtapasztaltam, hogy az erdő és az állatok védelme mennyire fontos a Föld, és a rajta élő emberek sorsát tekintve.

Az érettségi után csatlakoztam egy környezetvédelmi alapítványhoz, ahol a támogatói szférában vettem részt, és a későbbi tevékenységeimet tekintve meghatározó tapasztalatokat gyűjtöttem.  Ezután találtam meg a helyemet a WWF-ben, ahol 2014-ben kezdtem el toborzóként dolgozni. A kommunikációs képességeimet is kamatoztatva, rövid idő alatt jó eredményeket produkálva sikerült egy szuper képességű és termékeny csapat koordinátorává válnom.

Fotók WWF Zöld generáció önkéntes nap 2015.12.12.Rupp-hegy kirándulás 2015Hódtelepítés 2008.