Örökhagyás

Hagyjon egy élhető bolygót a jövő generációkra!

Ön is fontosnak tartja, hogy a következő generációk is láthassanak még ritka, veszélyeztetett fajokat, mint a szibériai tigris vagy a jávai orrszarvú? Számukra is természetes és könnyen elérhető legyen a tiszta ivóvíz és a friss levegő? Fontos, hogy békében, a természettel harmóniában és biztonságban élhessenek?

A WWF Magyarország Alapítvány a világ legnagyobb természetvédelmi civil szerevetének hazai irodája több mint 20 éve küzd a veszélyeztetett fajok megmentéséért, a biológiai sokféleség megőrzéséért, a hazai erdők és édesvizek védelméért, valamint a klímaváltozás ellen.

Bár mindennapjaink során mindannyian sokat tehetünk a környezetünk és csodálatos Földünk védelméért, ennek életünk alkonyán sem kell megszakadnia. Létezik egy olyan adományozási forma mellyel életünk utolsó perce után is gondoskodhatunk a számunka fontos értékek megőrzéséről.

Ha Ön is fontosnak tartja céljainkat, kérjük, végrendeletének kedvezményezettjei között szerepeltesse a WWF Magyarország Alapítványt annak érdekében, hogy még hosszú időn át vigyázhassunk bolygónkra!

Az Örökhagyás program részleteivel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal:

Név: Tar Emese
Email: emese.tar(@)wwf.hu
Tel: 0630-6614651
Hagyjon egy élhető bolygót
a jövő generációkra!

Ön is fontosnak tartja, hogy a következő generációk láthassanak még ritka, veszélyeztetett fajokat, mint a szibériai tigris vagy a jávai orrszarvú? Természetes és könnyen elérhető legyen számukra a tiszta ivóvíz és a friss levegő? Fontos, hogy békében, a természettel harmóniában és biztonságban élhessenek?

Amennyiben Ön is fontosnak tartja céljainkat, kérjük, végrendeletének kedvezményezettjei között szerepeltesse a WWF Magyarország Alapítványt annak érdekében, hogy még hosszú időn át vigyázhassunk bolygónkra!

A WWF Magyarország Alapítvány a világ legnagyobb természetvédelmi civil szerevetének hazai irodája 25 éve küzd a veszélyeztetett fajok megmentéséért, a biológiai sokféleség megőrzéséért, a hazai erdők és édesvizek védelméért, valamint a klímaváltozás ellen.

Név: Joó Zsófia
Email: zsofia.joo(@)wwf.hu
Tel: 06-30-399-0389

Fotók Önkéntes nap 2012.06.08WWF Föld Órája 2013Föld Órája Fővárosa kihívás 2016