Programtámogatás

A WWF programtámogatói egy számukra szimpatikus, tevékenységükhöz, stratégiájukhoz illeszkedő természetvédelmi projekt megvalósulását segítik. Mivel a természetben a dolgok nem “pillanatok alatt” történnek, ezért egy programtámogatás is hosszú távú stratégiai együttműködést igényel a cég és a WWF között.

Partnereink mind fontosnak tartják, hogy a WWF támogatását mind a külvilág, mind saját dolgozóik felé kommunikálják.

A WWF-et támogató cégek számára rengeteg olyan lehetőség adódik, melynek keretein belül saját dolgozóikat is bevonhatják az aktív természetvédelembe, akik hozzátehetik részüket a vállalat CSR tevékenységéhez.

A közös sajtóesemények, rendezvények, kirándulások a kommunikációs lehetőségek széles tárházát kínálják támogatóinknak.

Fotók Big Jump - Nagy Ugrás 2012Palánták Program KirándulásMadárbarát munkahely