WWF-ről

WWF célja

A WWF három fő célkitűzése a biológiai sokféleség megőrzése, a környezeti szennyezések csökkentése és a természeti erőforrások hosszú távon fenntartható használatának elősegítése.

WWF története

A WWF a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezete, amely már több mint 50 éve küzd a biológiai sokféleség megőrzéséért. Munkánk során együtt dolgozunk civil szervezetekkel, kormányokkal, vállalatokkal és magánszemélyekkel azért, hogy a természeti értékeket a lehető leghatékonyabban tudjuk védeni, óvni.

Munkatársaink

Ismerd meg a WWF Magyarország stábját, akik minden nap azon dolgoznak, hogy megőrizzék a természet értékeit a jövő generációi számára. Mert csak egyetlen Földünk van.

Adománygyűjtőink

Ha találkozol velük az utcán, hallgasd meg őket pár percben, hiszen a WWF Magyarország adománygyűjtői azok, akik minden nap azon dolgoznak, hogy tájékoztassanak Téged, hogyan is óvhatjuk meg hazai természeti értékeinket. Állj meg nekik, hogy Te is tehess a természetvédelemért - mert együtt lehetséges!

Dolgozz nálunk!

Ha szívesen dolgoznál csapatunkban, itt olvashatsz aktuális állásajánlatainkról.

Közhasznúsági jelentés

Beszámolóinkban ismertetjük az elmúlt évek tevékenységeit és pénzgazdálkodását.

WWF kiadványok

Kiadványaink ingyenesek, ha szeretnél egy példányt, érdeklődj irodánkban, rendezvényeinken, de le is töltheted őket elektronikus formában.

Fotógaléria

Állandóan frissülő galériánkban a természetfotók mellett akcióinkról, megmozdulásainkról is találsz képeket. Kerülj képbe a természettel!

Videógaléria

Filmek a vadvilágból, videofelvételek a WWF munkájáról és társadalmi célú reklámok itt.

pic

Itt találod elérhetőségeinket, legfontosabb adatainkat.
Írd meg nekünk kérdésed, véleményed, ötleted!

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat és személyes adatok kezelése. A honlap fenntartója és a tartalmak jogtulajdonosa a WWF Világ Természeti Alap Magyarország Alapítvány. A honlapon közzétett információk oktatási, szemléletformálási és tájékoztatási céllal szabadon felhasználhatók, idézhetők, a forrás feltüntetésével.

Fotók Szegedi túraWWF Nagy Ugrás 2015Duna Nap