Zöld Generáció Mentorprogram

A WWF Magyarország a Toyota Fund for Europe támogatásával megvalósuló mentorprogramja 14-16 éves általános - és középiskolás tanulók számára.

A tehetséggondozó projekt legfőbb célja, hogy a program résztvevői hosszútávra elköteleződjenek a környezetvédelmi célok mellett, valamint fejlesszük kreativitásukat. A diákoknak egy komplex, problémamegoldó, projekt alapú tervezést alkalmazó, szakértők bevonásával és intézménylátogatásokkal színesített programot nyújtunk, amelyben a közösségformálás, az aktív állampolgárság és a csapatmunka is kiemelt szerepet kap. A foglalkozások fórummá fognak válni, ahol a diákok hasonló motiváltságú és érdeklődésű társaikkal találkoznak.

A program 2015 májusa és 2016 márciusa között valósul meg, iskolaidőn kívül (hétköznap délután 16:00-18:00, valamint esetenként hétvégén) a diákok időbeosztásához igazodva.  A diákok átlagosan kéthetente találkoznak a modulmunkák során, illetve az év során 5 alkalommal közös workshopokon is részt vesznek.

További részletek a projektről

Fotók Rupp-hegy kirándulás 2015Kolontár - egy évvel későbbŐszi erdei kirándulás a Zöld Generációval