WWF Zöld Generáció program

Telefon*:
Szülő neve*:
Szülő telefonszáma*:

A fenti adatok mindegyikének megadása kötelező!

Kérdésenként egy bekezdés (max. 300 karakter) terjedelemben várjuk válaszaidat! A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

1*. A találkozók helyszíne a tervek szerint Budapesten az Örs vezér tér közelében, minden második héten, csütörtöki napokon 16-18 óra között lennének. Meg tudod oldani a részvételt? Honnan érkezel? Szükséged van akadálymentesített találkozóhelyre?

2*. Mivel szeretsz leginkább foglalkozni? (iskolai tanulmányok, tevékenységek, érdeklődési terület)

3*. Miért szeretnél csatlakozni a programhoz? Izgalmasnak tűnik, jó lehetőség új dolgok megismerésére és a kalandra? Bármi is az, ami motivál, oszd meg velünk!

4*. Már most is zöld ötletek foglalkoztatnak? Esetleg megoldásokat keresel vagy épp feltaláltál valamit, ami közelebb hozza a fenntarthatóbb jövőt? Mondd el, mi az és, ha többen is hasonló hullámhosszon vagytok, beépítjük a programba!

5. Van még valami, amit hozzáfűznél a fentiekhez, de nem kérdeztünk rá? Írd ide:

6. Két, Budapesten kívülről érkező diák utazási költségeihez rászorultság alapján, maximum bruttó 100.000 Ft / fő összegig hozzá tudunk járulni. Amennyiben ezt igénybe vennéd, kérünk, indokold, és lehetőség szerint igazold, pl. bármely a családod számára szociális támogatás odaítélését igazoló dokumentum csatolásával.

A fenti kérdések kitöltésén felül, kérjük, csatold a szüleid által kitöltött ás aláírt szülői nyilatkozatot, melyet itt tölthetsz le. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével automatikusan elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot, melyet itt tekinthetsz meg valamint a részvételi feltételeket, melyet itt érsz el. Lehetőséged van további fileok feltöltésére is, melyek mutatják elkötelezettségedet a környezetvédelmi ügyek iránt.

Az alábbiak csatolása / elfogadása kötelező:
Kitöltött és aláírt szülői nyilatkozat
A jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével automatikusan elfogadásra kerül az adatvédelmi nyilatkozat, valamint a részvételi feltételek

Ajánlottan csatolandó:
Igazolás, amennyiben utazási támogatást vennél igénybe

Fotók, videók, dokumentumok, bármi, ami megmutatja, mennyire elkötelezett vagy a környezetvédelmi ügyek iránt

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, keress minket a zoldgeneracio@wwf.hu címen!

Fotók Állatvilág kiállításA természetvédelmi őrszolgálat mindennapjaiMadárbarát munkahely