Bolygómentő ajándék a legjobb anyának

Egy anya számára az a legnagyobb elismerés, ha azt látja, hogy nagyszerű embert nevelt – egy olyan személyt, aki egyedül is nagy dolgokat visz véghez, és odafigyel a körülötte lévőkre. Idén anyák napján te is megmutathatod neki ezt az oldalad: fogadj örökbe jelképesen egy barna medvét, és kerülj be a bolygómentők történelemkönyvébe! Jutalmul megajándékozunk egy állati jó ajándékcsomaggal, amivel szavak nélkül is elmondhatod édesanyádnak, mennyire hálás vagy neki a tőle kapott “úti csomagért”.

Az örökbefogadói csomag tartalma

Egy pihe-puha plüss
Legalább 10 000 Ft támogatási összeg esetében WWF-es fa kulcstartó,
15 000 Ft esetében a képen látható plüss kérhető.

Seed Bonbon vetőmag
A te anyukád is szeret kertészkedni? Most meglepheted egy igazán különleges ajándékkal: ha a 15 000 forintos támogatói csomag mellett döntesz, megajándékozunk egy ültethető környezetbarát magbonbonnal is.

Egy névre szóló oklevél
Az örökbefogadásról kiállítunk egy névre szóló oklevelet, hogy édesanyád sok-sok év múltán se felejtse el, hogy egy hőst nevelt.

Szállítás
Az ajándékcsomag szállítása futárszolgálattal történik. Minden örökbefogadót felhívunk időpont-egyeztetés céljából. Rendelés és kézbesítés csak Magyarország területén lehetséges.

FOGADJ ÖRÖKBE!

Fogadj örökbe jelképesen egy vadon élő állatot és mentsd meg a közös otthonunkat! Támogatásodat ajándékkal háláljuk meg.

ÓRIÁSPANDA

FOGADD ÖRÖRKBE!