Adó 1%

megosztás:


"Együtt lehetséges!" - szól a WWF mottója, és ez nem véletlen: rendületlenül hiszünk benne, hogy Veled, Veletek sikerülhet megóvni hazánk természeti kincseit.

FONTOS: Akkor is külön kell rendelkezned az 1%-ról, ha a bevallásodat a NAV készíti. 

A rendelkezés menete:

1: Ha van Ügyfélkapud, akkor bejelentkezésed után nem kell mást tenned, mint az 1%-os rendelkező nyilatkozaton megadnod a kedvezményezett adószámát: 18226814-2-42

2: Ha postáznád a nyilatkozatot, küldd el a NAV-nak legkésőbb május 20-ig. Postacím: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (41) 1438 Budapest Pf. 511.  A borítákra írd fel a neved és az adóazonosítód, valamint írd alá a lezárás mentén.

3: Ha a könyvelőd készíti az adóbevallásod, küldd el neki a kedvezményezett adószámát: 18226814-2-42

Köszönjük, ha idén (is) a WWF Magyarország számára ajánlod fel személyi jövedelemadód 1%-át, és ezzel hozzájárulsz természetvédelmi munkánk folytatásához! Ígérjük, hogy mi a továbbiakban is hozzátesszük a maradék 99%-ot, és mindent megteszünk egy olyan jövő megteremtéséért, amelyben az emberiség és a természet harmóniában él egymással.

 

Fotók 2015 Víz világnapjaWWF Nagy Ugrás 2015Őszi erdei kirándulás a Zöld Generációval

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!