WWF Támogató Toborzó

Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs készségedet, miközben a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezetének tagjaként aktívan hozzájárulsz egy zöldebb világ megteremtéséhez?

Ha igen, akkor a WWF Magyarország adománygyűjtői csapatában a helyed!

Mivel foglalkozik csapatunk?

Csapattagjaink különböző városi helyszíneken, fesztiválokon, eseményeken keresik és veszik fel a kapcsolatot újabb potenciális támogatóinkkal. Ismertetik a WWF nemzetközi és hazai programjait, eredményeit, miközben aktívan kiveszik a részüket a környezeti szemléletformálásban is.

Mit kínálunk mi?

• Dolgozhatsz diákként, részmunkaidőben és teljes állásban is
  • Rugalmas beosztást, melyet hétről hétre alakíthatsz (minimum heti 16 órában számítunk rád)
  • Versenyképes fizetést + bónuszokat
  • Rugalmas beosztást, ami illeszkedik akár a tanulmányaidhoz, egyéb elfoglaltságaidhoz
  • Támogató, jó hangulatú, tettre kész csapatot
  • Divatos, kényelmes ECO munkaruhát
  • Folyamatos szakmai fejlődést biztosítunk, hogy mindig egyre jobb lehess
  • Csapatépítőket, mert hiszünk a csapatszellemben 😊
  • A nálunk megszerzett tapasztalataidat és készségeidet kamatoztatni tudod a későbbi karriered során, legyen szó akár kommunikációról, problémamegoldásról vagy együttműködési készségről, referenciát is szívesen adunk
  • A teljesítményed alapján nemzetközi szervezetünkben hosszabb távon akár előrelépési lehetőségek is nyílhatnak előtted. Jelenlegi irodai csapatunk számos tagja is hasonló utat járt be.

Magadra ismersz?

18 év feletti, rugalmas, utazásra nyitott, könnyen kapcsolatot teremtő és hiteles szószólókat keresünk, akik szeretnek és tudnak is csapatban dolgozni. Ha mosolyogva szeretnél tenni a természetvédelemért, miközben tapasztalatot szerzel egy elismert nemzetközi szervezet aktív tagjaként, akkor Te vagy, akit keresünk!

Jelentkezni az alábbi felületen tudsz!

Jelentkezem Panda tagnak

Érdeklődéseddel már megtetted az első lépést a felé, hogy olyan ügyön dolgozhass, mint Superman, a világ megmentéséért! 😊

Ahhoz, hogy te is Panda lehess, szükségünk van néhány adatra, hogy felvehessük veled a kapcsolatot és megbeszélhessük a részleteket, kérlek töltsd ki a következő kérdőívünket. Ha rendelkezel már munkatapasztalattal, akkor küldd el önéletrajzodat a petra.hrabovszki@wwf.hu címre (nem kötelező)

Jelentkezés

* Kötelező mező
Szeretsz utazni? *
Hogyan szeretnél dolgozni? Többet is jelölhetsz
Szívesen dolgoznál különböző rendezvényeken?

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot: https://wwf.hu/rolunk/adatvedelem/

Személyes adataid törlését a petra.hrabovszki@wwf.hu címen kérheted.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

A "Jelentkezem" gomb megnyomásával adatait beküldésre kerültek, még akkor is, ha erről nem kaptál külön üzenetet.

Mi fog ezután történni?

Köszönjük az érdeklődést! Kollégánk egy-két napon belül fel fogja venni Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessen egy időpontot egy találkozóra, ahol megbeszélitek a részleteket. Amennyiben neked is vannak kérdéseid, a kapcsolatfelvételkor vagy a találkozón felteheted.