Akciók vizeinkért

A Big Jump - Nagy Ugrás keretében minden július egy vasárnapján Európa számos országában a folyókba ugranak az emberek, hogy felhívják a figyelmet a folyók állapotára. A 2004 óta ünnepelt Nemzetközi Duna Napnak célja, hogy a Duna menti országok minden évben emlékezzenek meg a folyó természeti értékeiről. A 2006-os Duna-túrával a WWF Magyarország akkori igazgatója, Márkus Ferenc azért vállalkozott a 450 km-es útra, hogy felhívja a figyelmet a Duna természeti értékeinek jelentőségére.
pic

Big Jump - Nagy Ugrás

Július elején Európa számos országában a folyókba ugranak az emberek, hogy felhívják a figyelmet a folyók állapotára. Ugorj be a WWF-fel Te is a Tiszába!

 
pic

Duna Nap

A Nemzetközi Duna Napot 2004 óta minden évben megünneplik a Duna menti országok. Június 29-ét a Nemzetközi Duna Védelmi Bizottság kezdeményezésére nevezték ki a Duna napjává azzal a céllal, hogy a Duna menti országok minden évben emlékezzenek meg a folyó természeti értékeiről.

 
pic

Duna-túra

A Duna-túra 2006. június 5-én indult Dunakilitiből. A WWF akkori igazgatója, Márkus Ferenc azért vállalkozott a 450 km-es túrára, hogy felhívja a figyelmet a Duna természeti értékeinek jelentőségére.

 
 

Fotók 2015 Víz világnapjaPanda tábor Nagykőrös 2011 augusztusÖnkéntes nap 2012.06.08

Hírlevél feliratkozás

Szereted a természetet? Érdekel, hogy mi történik hazánkban és a nagyvilágban? Ha szeretnél többet tudni a WWF munkájáról és a természetvédelemről, iratkozz fel ingyenes online hírlevelünkre!

  • E-mail cím:

Támogass!

Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy értesüljön aktualitásainkról, sikereinkről, nyereményjátékainkról!

Kövess minket a Facebookon is!