Adó 1%

"Együtt lehetséges!" - szól a WWF mottója, és ez nem véletlen: rendületlenül hiszünk benne, hogy Veled, Veletek sikerülhet megóvni hazánk természeti kincseit.

FONTOS: Akkor is külön kell rendelkezned az 1%-ról, ha a bevallásodat a NAV készíti.

A rendelkezés menete:

1: Ha van Ügyfélkapud, akkor bejelentkezésed után nem kell mást tenned, mint az 1%-os rendelkező nyilatkozaton megadnod a kedvezményezett adószámát: 18226814-2-42

2: Ha postáznád a nyilatkozatot, küldd el a NAV-nak legkésőbb május 20-ig. Postacím: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (41) 1438 Budapest Pf. 511.  A borítákra írd fel a neved és az adóazonosítód, valamint írd alá a lezárás mentén.

3: Ha a könyvelőd készíti az adóbevallásod, küldd el neki a kedvezményezett adószámát: 18226814-2-42

Köszönjük, ha idén (is) a WWF Magyarország számára ajánlod fel személyi jövedelemadód 1%-át, és ezzel hozzájárulsz természetvédelmi munkánk folytatásához! Ígérjük, hogy mi a továbbiakban is hozzátesszük a maradék 99%-ot, és mindent megteszünk egy olyan jövő megteremtéséért, amelyben az emberiség és a természet harmóniában él egymással.