Green Business Network szolgáltatás

A WWF Magyarország 2011 második félévében indította el Green Business Network szolgáltatását, amely a környezetbarát és költséghatékony működést teszi lehetővé cégek számára.
A szolgáltatás tulajdonképpen egy energiahatékonysági felmérés, amely során a WWF Magyarország és az Ecowizer szakértői felmérik a vállalat épületének energiafogyasztását és károsanyag kibocsátását, majd javaslatot tesznek ezek csökkentésére, és a környezetbarát működés megvalósítására. A felmérés során egy megtakarítási riport is készül, mely a környezetbarát módszerek alkalmazása esetén kimutatható, várható megtakarításokat tünteti fel. A WWF Magyarország a riport mellé egy gyakorlati cselekvési tervet is készít, amely segítségével könnyen integrálhatóak a "zöld" megoldások az épületüzemeltetés folyamatába. A szolgáltatás előnye, hogy a szakemberek csak olyan környezetbarát megoldásokat építenek a javaslatok közé, amelyek alkalmazásával a befektetett költségek egy év alatt megtérülnek.
Ha érdekli, hogyan működtetheti irodája, üzlete épületét fenntarthatóbb módon, és hogyan takaríthat meg több pénzt mindezzel, vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal, akik egy Green Business Találkozó keretein belül ismertetik bővebben a szolgáltatást.
Vállalati projekt menedzsereink:
Baji Éva: