Induljon a Zöld Kihívás!

Idén is folytatódik a Palánták program, mely kiegészült a Zöld Kihívás elnevezésű videó versennyel!

A WWF a Toyota Magyarország és a Toyota Fund for Europe támogatásának jóvoltából idén is folytatja környezeti nevelési programját, a Palántákat.

Az előző évhez hasonlóan a gyerekek idén is 3 interaktív óra keretében ismerkedhetnek meg a fenntarthatóság különféle témaköreivel, melyeket egy-egy kiemelt probléma köré fűzünk fel, közös megoldást keresve a tanulókkal. A program általános iskolások 6. 7. és 8. osztályos tanulóinak szól.

Idén a programot kiegészíti egy zöld kihívás videó verseny is. A versenyre a Palánták programban részt vett diákok tanulói nevezhetnek, akiknek 1-3 fős csapatokban kell kitalálniuk valamilyen olyan vállalást, melyet legalább egy hétig tartanak, és amellyel fenntarthatóbbá teszik a környezetüket. A vállalás legjobb pillanatait videón kell megörökíteniük és beküldeniük a WWF-hez. Minden nevező garantált WWF-es ajándékot kap, a nyertes csapatok pedig részt vehetnek egy egész napos kiránduláson az elképesztő kincseket rejtő Tisza-tavi Ökocentrumba, melyet egy izgalmas felfedező csónakázással is megkoronázunk a Tisza-tavon.

A regisztráció határideje: május 18. - Figyelem, meghosszabbított határidő!

A videók beküldésének határideje: május 25.

A versenyfelhívás videója itt tekinthető meg.

A versenyhez kapcsolódó anyagok az alábbi linkeken, vagy letölthető anyagok között érhetőek el:

Palánták Zöld Kihívás versenyfelhívás
Palánták Zöld Kihívás verseny nevezési feltételek