Kapcsolj le és ötletelj a WWF-el a Föld Óráján!

A WWF Magyarország és a Be-novative közösségi ötletmotorja összeállt a jó ügy érdekében az idei Föld Órája alkalmából. Szeretnénk lehetőséget adni a valódi kapcsolódásra és a valódi cselekvésre mindazoknak, akik a Föld Órája szellemiségét követve tenni szeretnének az éghajlatváltozás ellen. Úgy gondoljuk, hogy közös értékeinket csak közös erővel védhetjük meg, ezért közös ötletelésre hívunk Téged, ahol a Te véleményedre, nézőpontodra, szempontjaidra vagyunk kíváncsiak.

Csatlakozz az „agyviharhoz” online és a Föld Órája helyszínén is, és találjunk megoldást közösen a következő kérdésre:

Mit kell tennünk közösen 2030-ig, hogy biztosítsuk Magyarország vízkincsének jövőjét?

Kattints ide, és nézd meg, hogy működik ez a gyakorlatban!

2016. március 19-én 20:30 és 21:30 között ismét sötétbe borul a világ a WWF által kezdeményezett Föld Órája globális mozgalmának jegyében. Magyarországon a Föld Órája alkalmából azokat a hazai innovációkat ünnepeljük, amelyek elősegítik a fenntartható közös jövőnk megvalósulását. Az éghajlatváltozás hatására minden megváltozik körülöttük. A természet, ahogyan eddig ismertük átalakul, az erőforrásaink, amelyeket készpénznek vettünk, egyre fogynak. A hőmérséklet, az évszakok, az élelmiszereink, az időjárás, a jelenleg ismert földi élővilág, mind megváltozik. Kérdés, hogy mit teszünk azért, hogy a változások közepette fennmaradjunk, és mit teszünk azért, hogy a jövő generációknak is biztosítsuk a ma elérhető természeti erőforrásokat? Magyarország egyelőre kényelmes helyzetben van az ivóvízkészlet és az éghajlati viszonyok szempontjából is. De a dolgok rohamosan változnak. Mit gondolsz, mit kell tennünk ahhoz, hogy megőrizzük vízkincsünket a jövő generációk számára?
Ötletelj velünk, javasolj megoldásokat, mondd el, te mit tennél, mutasd meg, hogy számít! A Föld Óráján az összefogás és a cselekvés erejét ünnepeljük - Együtt Sikerülhet!

Nézd meg, hogy mit tett a WWF Magyarország a hazai vizesélőhelyek védelmében!

Kapcsolódj a közös megoldás-kereséshez itt!

Vagy személyesen a WWF Föld Órája központi lekapcsoló eseményén, 2016. március 19-én, szombaton, délután 17:00 órától a Müpában!

Be-novative egy online ötletmenedzser platform, amely a játékosítást ötvözi a kreativitással, s mely egy mindössze 20 perces folyamat keretein belül ösztönzi a résztvevőket minél kreatívabb, innovatívabb ötletek megosztására és kiértékelésére. www.t.be-novative.com