Megérkeztek a WWF-Ciruskate gördeszkák

Már kaphatóak a WWF Magyarország és a Ciruskate közös, természetvédelmi üzenetet hordozó gördeszka lapjai. Az egyedi grafikával ellátott lapok trendi, letisztult és modern kreatívokkal hívják fel a figyelmet a klímaváltozás jelentette veszélyre, illetve a hazánk erdeibe visszatérő nagyragadozók védelmének fontosságára.

A limited edition, élő barnamedvék által „tervezett” gördeszkákkal induló partnerség mindennapi használatra szánt, kézzel készített, egyedi lapokkal folytatódik. Mindkét kreatív megrendelhető a Street, a Cruiser (kivéve a Lombard) és a Freestyle gördeszka lapokhoz.

“A Ciruskate számára kiemelten fontos a természetvédelem. A deszkák jó felületet biztosíthatnak azok számára, akik itthon egyébként keveset tudnak a legégetőbb kérdésekről, így adta magát, hogy a WWF Magyarországgal együttműködve tűzzük deszkáinkra fenntartható jövőnk üzeneteit” – mondta el Bolvári Dániel, a Cirus lapok gyártója.

“Szeretnénk megtalálni a hangot minél több fiatallal, hiszen a Föld jövője az ő kezükben is van. Törekszünk ezért minden olyan új, tőlünk szokatlan kezdeményezésben részt venni, amely a természet védelmét trendivé teszi, közelebb hozza a városi emberekhez” – mondta Joó Zsófia, a WWF Magyarország munkatársa. Hozzátette: „a White Rabbit által tervezett grafikák képesek összhangba hozni a modern megjelenést és a komoly üzenetet, ezért bízunk benne, deszkáink minden pályán és parkban ott lesznek!”

A kampány Neked szól, szerezz be egy lapot Te is: ciruskateboards.com vagy wwf.hu/panda-bolt