Üzleti támogatások

Miért előnyös az Ön cége számára, hogy együttműködjön velünk?

A WWF egy világszerte ismert és elismert természetvédelmi szervezet, amelynek logója mindenhol egyet jelent az aktívan cselekvő természetvédelemmel.

Napjainkban, mikor a vállalatok, a fogyasztók és a befektetők számára is mindinkább előtérbe kerül a környezettudatos gazdálkodás és a természetvédelem fontossága, a WWF-fel, mint a világ legnagyobb természetvédelmi szervezetével való együttműködés jól és hitelesen fejezi ki, hogy egy vállalat valóban törődik környezetével.

Feladatunknak tekintjük, hogy világszerte előmozdítsuk a természet és környezet védelmét, ennek eléréséhez pedig megfelelő erkölcsi, politikai és pénzügyi támogatottságra van szükségünk. Ezért működünk együtt a gazdasági élet szereplőivel, sokszor a természeti környezetre jelentős hatást gyakorló ipar vállalataival.

Hiszünk abban, hogy a vállalatok környezeti teljesítményén csak úgy változtathatunk, ha együttműködünk, partneri viszonyt alakítunk ki velük.

Ez az együttműködés jó lehetőség a természeti környezet védelmének elősegítésére, és nem utolsó sorban a természetvédelmi programjaink végrehajtásához szükséges anyagi támogatás biztosítására.

Mindazonáltal olyan viszony kialakítására törekszünk, mely mind a természet, mind a támogató cég számára hasznos és gyümölcsöző. Mivel tudjuk, hogy minden cégnek mások az igényei, ezért többféle együttműködési formát kínálunk.

További információ: panda@wwf.hu

Oravecz Ágnes