Ha neked is eleged van abból, hogy a biomassza-erőművek az erdőinkkel és a pénzünkkel szórakoznak, vessünk véget felelőtlen játékuknak! Ebben a játékban megnézheted, hogyan falja fel az erőmű a fákat és a milliárdokat. Próbálj meg kimenekíteni minél több erőforrást, amíg még nem késő! A játékosok között 10 db WWF pólót és 10 db erdős vászontáskát sorsolunk ki.
Az országban több helyen is működő biomassza-erőművek rendkívül faanyag- és pénzpazarló módon üzemelnek. A biomasszát égető erőművek ráadásul óriási állami támogatást is élveznek megújuló energia címszó alatt, holott tevékenységük sem rövid, sem hosszú távon nem fenntartható, és az ország villamosenergia-igényének mindössze 3%-át képesek fedezni. Akárhonnan nézzük, magunk alatt vágjuk a fát, ha ezt továbbra is hagyjuk. A WWF Magyarország kampányt indított annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a biomassza-erőművek nem hatékony és környezetpusztító üzemeltetésére. Bővebb információt az ügyről itt találsz.