Nagy Ugrás két keréken

Tekerjünk el együtt Budapestről Dunabogdányba! A WWF és a Coca-Cola szervezésében sorra kerülő Nagy Ugrás rendezvényre várunk minden kerékpárral érkező résztvevőt. A Nagy Ugrás helyszíne Dunabogdányban lesz a szabadstrandon, ahová a túra Békásmegyerről indul, a HÉV végállomásától.

A találkozó a régi Szentendrei út és az állomás között, a hegy felőli oldalon lesz, a buszforduló közelében lévő füves területen.

Az utat a kijelölt kerékpárúton tesszük meg, és a csapathoz Szentendrén lesz még lehetőség csatlakozni.

Az indulási időpont Békásmegyerről: 2016.07.10., 10:00 óra

Csatlakozási lehetőség Szentendrén a buszállomásnál: 10:45 – 11:00

A helyszínre a terveink szerint a délután egy órai programkezdés előtt érkezünk meg. Dunabogdányban a Nagy Ugrás további rendezvényei alatt a kerékpártárolás lehetősége megoldott. Kellő mennyiségű folyadékot és ételt mindenki hozzon magával az útra, menet közben nem lesz lehetőség a készletek feltöltésére. Kérünk mindenkit, hogy viseljen bukósisakot a túra közben. A Nagy Ugrás rendezvény után a visszautat egyénileg, esetleg kisebb csapatokba verődve oldják meg a résztvevők.

A túrán a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Legkésőbb 2016. július 5., 12:00 óráig várjuk a jelentkezéseket a regisztracio@wwf.hu e-mail címen. Kérjük, hogy az e-mail tárgya ’kerékpárral a Nagy Ugrásra’ legyen, és írjátok meg, hogy hány fővel vesztek részt az úton.

Fotók Üzleti Klub Találkozó és Szimpózium 2012WWF Zöld generáció önkéntes nap 2015.12.12.Kolontár - egy évvel később