WWF Magyarország

The WWF is run at a local level by the following offices...

 

WWF_FoldOraja

Csatlakozz a Föld órájához!
Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed!

Csatlakozz a Föld órájához!
Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed!

“Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed!” – szól az idei Föld órája jelmondata arra utalva, hogy a szimbolikus 60 perces sötétség mellett a világ legnagyobb önkéntes akciója egyre inkább a természeti értékekre és azok megóvására, ezzel együtt pedig a fenntartható életmódra helyezi a hangsúlyt. Ez nem meglepő, hiszen emberi tevékenységünk elválaszthatatlan a természettől, és hosszú távon is nyomot hagy rajta. Éppen ezért fontos, hogy a lekapcsoláson túl is legyünk aktívak – úgy, ahogy tettük ezt közösen a Csarna-völgy vagy éppen a Hajógyári-sziget megóvása érdekében.

Regisztrálj egyénként a lenti linken, és kövesd a példát: március 27-én 20:30-tól egy órára te is oltsd le a világítást, és kapcsolj ki otthonodban minden elektronikus berendezést, ezzel kifejezheted támogatásodat természeti értékeink megóvásáért.
Ha pedig hosszú távon is fontosnak tartod hazai természeti értékeink megóvását, csatlakozz a WWF Tagsághoz!

Csatlakozz egyénileg!

Mi sem lehetünk egészségesek, ha a minket körülvevő ökoszisztéma beteg – itt az utolsó utáni pillanat a szemléletváltásra. Szeretnénk, ha te is részese lennél az idei Föld órájának, mert hisszük, hogy együtt lehetséges.
 

kep1

Csatlakozz településként!

A Föld órája erejét az egyéni vállalások mellett valójában sok-sok kisebb és nagyobb helyi, falusi, kis- és nagyvárosi esemény adja össze. Ha a te településed is részt vesz a 2021-es lekapcsolásban, itt regisztrálhatod. Együtt lehetséges!

kep2

 

Támogatás

kep3

Természeti értékeink megóvása csak az olyan elkötelezett természetvédőkkel közösen lehetséges, mint te! Csatlakozz a WWF Tagsághoz és légy részese a pandacsaládnak!

 

Támogatom

Az alábbi települések jelezték csatlakozásukat:

Partnereink:

BUDAPEST BANK LENOVO LUMENET OÁZIS kertészet Sloggi Tesco Vodafone