WWF_FoldOraja

Csatlakozz a Föld órájához!
Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed!

Csatlakozz a Föld órájához!
Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed!

“Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed!” – szól az idei Föld órája jelmondata arra utalva, hogy a szimbolikus 60 perces sötétség mellett a világ legnagyobb önkéntes akciója egyre inkább a természeti értékekre és azok megóvására, ezzel együtt pedig a fenntartható életmódra helyezi a hangsúlyt. Ez nem meglepő, hiszen emberi tevékenységünk elválaszthatatlan a természettől, és hosszú távon is nyomot hagy rajta. Éppen ezért fontos, hogy a lekapcsoláson túl is legyünk aktívak – úgy, ahogy tettük ezt közösen a Csarna-völgy vagy éppen a Hajógyári-sziget megóvása érdekében.

Regisztrálj egyénként a lenti linken, és kövesd a példát: március 27-én 20:30-tól egy órára te is oltsd le a világítást, és kapcsolj ki otthonodban minden elektronikus berendezést, ezzel kifejezheted támogatásodat természeti értékeink megóvásáért.
Ha pedig hosszú távon is fontosnak tartod hazai természeti értékeink megóvását, csatlakozz a WWF Tagsághoz!

Csatlakozz egyénileg!

Mi sem lehetünk egészségesek, ha a minket körülvevő ökoszisztéma beteg – itt az utolsó utáni pillanat a szemléletváltásra. Szeretnénk, ha te is részese lennél az idei Föld órájának, mert hisszük, hogy együtt lehetséges.

kep1

Csatlakozz településként!

A Föld órája erejét az egyéni vállalások mellett valójában sok-sok kisebb és nagyobb helyi, falusi, kis- és nagyvárosi esemény adja össze. Ha a te településed is részt vesz a 2021-es lekapcsolásban, itt regisztrálhatod. Együtt lehetséges!

kep2

Támogatás

kep3

Természeti értékeink megóvása csak az olyan elkötelezett természetvédőkkel közösen lehetséges, mint te! Csatlakozz a WWF Tagsághoz és légy részese a pandacsaládnak!

Támogatom

Az alábbi települések jelezték csatlakozásukat:

Alibánfa, Álmosd, Alsómocsolád, Alsószuha, Alsóújlak, Ásotthalom, Aszód, Aszófő, Bagamér, Baj, Baja, Balatonakali, Balatonalmádi, Balatonberény, Balatonfenyves, Balatonfüred, Balatongyörök, Balatonkenese, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő, Balatonrendes, Balatonszárszó, Balatonszentgyörgy, Balatonszepezd, Bálványos, bánd, Barcs, Bátorliget, Battonya, Bejcgyertyános, Békés, Békéscsaba, Bérbaltavár, Berkesd, Biatorbágy, Bicske, Bocskaikert , Bödeháza, Bodrog, Bonyhád, Budajenő , Budaörs, Budapest, Csákánydoroszló, Csehimindszent, Csipkerek, Csobánka, Csolnok, Daraboshegy, Darnózseli, Debrecen, Demecser, Döbörhegy, Dombóvár, Döröske, Drávafok, Dunakeszi, Eger, Egyházashollós, Érd, Erdőkertes, Erdőtelek, Esztergom, Fehérgyarmat, Felsőszentmárton, Gersekarát, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Győrszemere, Gyula, Hajdúnánás, Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Halásztelek, harka, Hejőpapi, Hévíz, Hódmezővásárhely, Ikervár, Ipolyszög, Ipolyvece, Ivándárda, Jászfényszaru, Kaposvár, Karakószörcsök, Karcag, Katafa, Kecskemét, Kemecse, Keszthely, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas , Kiskunlacháza, kiskunmajsa, Komárom, Komló, Körmend, Kötegyán, Lajosmizse, Lakhegy, Lakitelek, Lenti, Lesencefalu, Lórév, Magyarszecsőd, Makó, Martonvásár, Méhkerék, Mezőtúr, Mindszent, Miskolc, Mohács, Molnári, Molnaszecsőd, Murakeresztúr, Nádasd, Nádudvar, Nagykálló, Nagykanizsa, Nagymizdó, Nagyoroszi, Nyírábrány, Nyíregyháza, Nyőgér, Őcsény, Olaszfa, Ömböly, Örkény, Örményes, orosháza, Oszkó, Ózd, Pácsony, Paks, Pápa, Papkeszi, Pázmánd, Pécs, Penészlek, Péterhida, Pethőhenye, Petőmihályfa, Pilis , Pilisszentkereszt, Polgár, Porrogszentkirály, Pusztaszabolcs, Pusztavacs, Rábahídvég, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Salgótarján, Sárisáp , Solymár, Sopron, Sorokpolány, Sümeg, Szajol, Szany, Szarvaskend, Szeged, Székesfehérvár, Szentendre, Szentgotthárd, Szentkirály, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szirmabesenyő, Sződliget, Szolnok, Szombathely, Tarjánpuszta, Tata, tatabánya , Telki, Tiszabecs, Tiszaföldvár, Tiszakécske, Tiszakóród, TISZATARJÁN, Tokaj, Tokodaltáró, Tököl, Törökbálint, Újfehértó, Újkígyós, Újléta, Vác, Valkó, Varbó, Várvölgy, Vasboldogasszony, Vasvár, Vép, Veresegyház, Veszprém, Vésztő, Visegrád, Zalaegerszeg, Zalalövő, Zalaszentiván, Zalaszentlőrinc,

Partnereink:

BUDAPEST BANK LENOVO LUMENET OÁZIS kertészet Sloggi Tesco Vodafone