WWF Magyarország

The WWF is run at a local level by the following offices...

 

WWF_FoldOraja

Csatlakozz a Föld órájához!
Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed!

Csatlakozz a Föld órájához!
Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed!

Kihívásokkal teli időszakban zajlik az idei Föld órája – a nemzetközi kezdeményezés azért jött létre 16 éve, hogy összehozza az embereket, és közösen tegyünk lépéseket a fenntartható életmód felé. A szimbolikus akció célja mindig az volt, hogy az összefogás erejével pozitív környezeti változásokat érjünk el. 

Ezekben a nehéz időkben a 2022-es Föld órája újabb pillanatot teremt a szolidaritásra, valamint arra, hogy vigyázzunk egymásra és közös otthonunkra, a Földre. Hiszen kritikusan fontos, hogy olyan világot teremtsünk magunk körül, ahol az emberek harmóniában élnek egymással és a természettel, ez pedig csak békeidőben lehetséges.

Kapcsolj le, de tartsd nyitva a szemed! Regisztrálj egyénként a lenti linken, és kövesd a példát: március 26-án 20:30-tól egy órára te is oltsd le a világítást, és kapcsolj ki otthonodban minden elektronikus berendezést, ezzel kifejezheted támogatásodat természeti értékeink megóvásáért.

Csatlakozz egyénileg!

Mi sem lehetünk egészségesek, ha a minket körülvevő ökoszisztéma beteg – itt az utolsó utáni pillanat a szemléletváltásra. Szeretnénk, ha te is részese lennél az idei Föld órájának, mert hisszük, hogy együtt lehetséges.
 

kep1

Csatlakozz településként!

A Föld órája erejét az egyéni vállalások mellett valójában sok-sok kisebb és nagyobb helyi, falusi, kis- és nagyvárosi esemény adja össze. Ha a te településed is részt vesz a 2022-es lekapcsolásban, itt regisztrálhatod. Együtt lehetséges!

kep2

 

Támogatás

kep3

Természeti értékeink megóvása csak az olyan elkötelezett természetvédőkkel közösen lehetséges, mint te! Csatlakozz a WWF Tagsághoz és légy részese a pandacsaládnak!

 

Támogatom

Az alábbi települések jelezték csatlakozásukat:

Partnereink: