Hallható Természetvédelem

Mikor hallottad utoljára kétszázéves magyar fák susogását, rejtőzködő madaraink énekét és hazai folyóink csobogását? És mikor hallottad ezt utoljára a nappalidban?

A Hallható Természetvédelem című projektünk célja a természet egy különleges darabkájának  megőrzése: a hangjáé. A WWF Magyarország idén ünnepli 30. évfordulóját,  ez alkalomból pedig szeretnénk meglepni nem csak magunkat, hanem minden támogatónkat és barátunkat egy egyedülálló, kizárólag magyar természethangokat tartalmazó albummal.

Hazánkban ilyen eddig még nem készült, így nagy munka előtt állunk. A tavaszi és nyári hónapokban folyamatosan járni fogjuk az ország erdeit, vizesélőhelyeit és ikonikus helyszíneit, hogy megörökítsük, ahogy a természet zenél, él, hangoskodik körülöttünk. Az ősszel kiadásra kerülő és ingyenesen elérhető album része lesz egy, a szakértőink által narrált verzió is, amelyből pontosan megtudhatod, az adott helyszín miért jelentős a hazai természetvédelem szempontjából.

A megvalósításhoz viszont rád is szükségünk van! 10 csodálatos követ már vállalta, hogy segít nekünk előteremteni a megvalósításhoz szükséges összeget. Ismerd meg és támogasd őket! Tedd hozzá a magadét te is, hogy a magyar természet hangjai csak egy karnyújtásnyira legyenek mindenkitől!

Adománygyűjtő követeink

A természet beszél. Neked mit mond? - Varga Zsófia
CÉL

Természet hangjai Magyarország ikonikus helyszíneiről. Közösen sikerülhet összehozni.

Amikor a nyúl viszi a vadászpuskát - Gerendás Kriszti
CÉL

Amikor a nyúl viszi a vadászpuskát - 10 éve vagyok WWF-es, most így is kipróbálom magam egy jó célért!

Eggyé válni a természettel - Garai Valéria
CÉL

Jógázz velem egy órát, és támogatásoddal közreműködsz abban, hogy felhívod a figyelmet a természet csodájára.

Fedezd fel a hangod! - Kovács Flóra
CÉL

A természet beszél. Suttog, kacag, duruzsol, locsog, csacsog, dúdol, kántál, kiabál. Énekel.

Felcsendülő emlékek - Gaál Dorottya
CÉL

A természet hangjai felcsendítik szeretettel őrzött emlékeinket, velük teljes az élmény. Támogatásoddal ezeknek a szép emlékeket idéző hangoknak a megőrzését és megörökítését segítheted.

Fülek kirándulása a természetben - Rack László
CÉL

A természetben hallható hangok mindig is közel álltak hozzám, mivel rendszerint kikapcsolnak és segítenek abban, hogy nyugodt legyek.

Nécsörgők - Petra és Olivér
CÉL

Adományoddal segítesz nekünk, hogy még több emberhez eljusson a magyarországi erdők és puszták hangulata. Minden kis lépés számít, ahogy a medvebocsoknál is!

Writing songs for Nature - Niko Frost
CÉL

Has a picture or a smell ever reminded you of a fond memory? What about a certain sound?

Zúzz a természetbe! - Szabó Emese, vagyis Zúzódenevér
CÉL

Zúzz te is a természetbe és élvezd, hogy lehet, hogy hallod, hogy éled ❤️

Most a zenéé a főterep! - Kis-Kovács Luca
CÉL

Ha jól figyelsz, a természet egy komplett szimfonikus zenekar, amely ismeretlen zeneszerzők műveit játssza, kotta nélkül, mindig tökéletesen.

19 nap 5 óra 31 perc