Eggyé válni a természettel - Garai Valéria

A WWF Magyarország HALLHATÓ TERMÉSZETVÉDELEM projektje, a nature sound album, egy olyan szemléletformáló feladat, aminek én is szeretnék a részese lenni, és Téged is szeretnélek ebbe bevonni. Nem lehet eléggé értékelni azoknak az embereknek a munkáját, akik tapasztalhatóvá teszik a természetet, segítenek megörökíteni és ezzel megmenteni szépségét!

A One With Nature Yoga stúdió ingyenes jóga órákat kínál a projekt támogatóinak. Jót teszel a környezetednek, jót teszel magadnak: 2 in 1. Jógázol egy órát, és támogatásoddal közreműködsz abban, hogy felhívod a figyelmet a természet csodájára.

START
CÉL

Célunk

150 000 Ft

Hátralévő idő:

14 nap 6 óra 36 perc

Ki kezdeményezte a gyűjtést és miért?

Garai Vali, Okleveles Iyenga jógaoktató vagyok. Jógastúdióm és FB oldalam neve: One With Nature Yoga, azaz Egy a Természettel Jóga. Életem legmeghatározóbb pillanatai a természettel való találkozáshoz kapcsolódnak. Az egyik, mikor egy fényszennyezés mentes helyen, először pillantottam meg az esti égboltot a déli féltekén. A csillagok szinte kézzelfogható távolságban ragyogtak. A másik, mikor egy nyitott istállóban a madarak reggeli kórusénekét hallva ébredtem. Sohasem felejtem azt az érzést, mikor először pillanthattam be egy aktív vulkán kráterébe. Egyetlen emberi építményben, templomban nem éreztem ekkora áhítatot, mint e szabályos grandiózus térben. Ezekre a helyekre érzésekre szeretnék visszaemlékezni, ezekbe a pillanatokba érdemes visszatérni. A természet mindent elsöprő gyönyörűsége oly módon érint meg hogy a mindennapi élet szükségletei hirtelen eltörpülnek vagy akár el is vesznek, helyet adva a létezés egészének.

Milyen célt akarunk elérni?

Emberként elszakadhatunk testünktől, egymástól és a természettől. Arra vágyunk, hogy valami kitöltse ezt a hiányt, és sokféle zavaró tényezővel töltjük be ezt.  Elfelejtünk jelen lenni, észrevenni a lélegzetünket, hallgatni a madarakat, nevetni a szomszédokkal, figyelni a vihart, nyújtózkodni, mint egy macska, vagy akár megfigyelni saját testünk teljes egészében. Ha ezeket a dolgokat tudatosan végezzük, az segíthet abban, hogy élettelinek, boldognak, kiteljesedettnek érezzük magunkat, és hogy megértsük, ideje jobban összekapcsolódni önmagunkkal, környezetünkkel, a körülöttünk lévőkkel és a világgal.

Várlak egy különleges interaktív Zoom Iyengar jógaórán, március hónapban szombatonként 8:00-tól. Az órán mindenkit figyelek, javítok, így a lehető legjobban tudsz fejlődni, gyakorolni. Cserébe kérlek, támogasd gyűjtésemet, s neked énekel majd a fülemüle!

Hogyan tudsz csatlakozni az órákhoz?

Keresd fel a One with Nature Yoga oldalát a Facebookon és jelezd részvételedet az eseményen. Az adott napon kapd elő a jógamatracod, állítsd be a kamerát, hogy jól lássalak és kattints az eseményben lévő linkre. Ezután nincs több dolgod, csak élvezd az órát.

Az órák dátuma 2021. április 3., 10., 17. és 24., szombat,  8:00- 9:00. (7:45-től várlak)

Támogatóink száma eddig összesen:

Eddig beérkezett összeg:

53 000 Ft

Mina Krisztina

2 500 Ft

Matkó Anett

1 500 Ft

OneWithNatureYoga

4 360 Ft

Somogyi Henrik

5 000 Ft

Nekünk üzenték:

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

Ft

SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatok a fizetéshez szükségesek, az oldalon nem jelennek meg.
A befizetés igazolás a megadott e-mail címre érkezik.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

SIMPLE Fizetési tájékoztató

Szeretnéd, ha megjelenne a neved és az adományod a weboldalon?