Fedezd fel a hangod! - Kovács Flóra

Szeretsz kimozdulni? Sétálni, kirándulni, az erdőben barangolni? Hallgatni a madarak énekét, a fák susogását? Kíváncsi vagy, miket tartogat még a természet?

Fedezd fel a hangod és támogasd a Hallható Természetvédelem projektünket!

START
CÉL

Célunk

150 000 Ft

Hátralévő idő:

14 nap 6 óra 34 perc

Ki kezdeményezte a gyűjtést és miért?

A WWF Magyarország szívén visel mindent, ami természet. Idén, a hazai szervezet 30. születésnapja alkalmából készül egy kizárólag magyar természethangokat tartalmazó album, melynek megvalósításához a Ti segítségetekre is szükségünk van. Hogy miért?
Mert a természet beszél. Suttog, kacag, duruzsol, locsog, csacsog, dúdol, kántál, kiabál. Énekel. Az ember ebbe a vég nélküli forgatagba születik bele, mely aztán egy életen keresztül elkíséri, ha figyelmesen hallgat. Közben érezni és zenélni tanítja, megnyugvást ad, menekülést biztosít. Létrejön az ember és természet harmóniája - a hangokon keresztül.

Milyen célt akarunk elérni?

Célunk a természet és ember kapcsolatának építése, táplálása egy mindenki számára elérhető módon. Épp ezért ez az album mindenkinek szól, aki közel áll a természethez, vagy éppen közel szeretne kerülni hozzá, megismerkedve a természet legkülönbözőbb, érdekes és egyedi hangjaival.
Úgy érzed, téged is megszólított a kezdeményezés?

Együtt lehetséges!

Támogatóink száma eddig összesen:

Eddig beérkezett összeg:

67 350 Ft

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

Ft

SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatok a fizetéshez szükségesek, az oldalon nem jelennek meg.
A befizetés igazolás a megadott e-mail címre érkezik.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

SIMPLE Fizetési tájékoztató

Szeretnéd, ha megjelenne a neved és az adományod a weboldalon?