Felcsendülő emlékek - Gaál Dorottya

Ha egyetértesz a Felcsendülő Emlékek című kampányom céljával, és Te is szívesen támogatod az album megvalósulását, segítsd a kampányom az adományoddal!

START
CÉL

Célunk

150 000 Ft

Hátralévő idő:

14 nap 5 óra 11 perc

Ki kezdeményezte a gyűjtést és miért?

Dombay-tó. Nekem ez az a hely, ahol igazán közel érzem magam a természethez, ahova megannyi gyerekkori emlék fűz. A nagymamám otthona, amelyen verebekkel, rigókkal és cinkékkel osztozik, a kertje, amelynek az őzek állandó látogatói, a „mászófa”, amin minden unoka megtanulta hogyan törjön a csúcsra. Olyan képek ezek, melyekre mindig jó érzéssel gondolok vissza. S hogy mégis mi segít leginkább az emlékezésben? Nos, bárhol legyek is, ha meghallom a madarak csiripelését, eszembe jut a mama madáretetője, amikor a szellő susog, felevenül bennem az érzés, ahogy a fa tetején állva a lombok között válhattam eggyé a széllel és ha víz csobogását hallom visszavágyom a forráshoz, ami a tavat táplálja.

Biztosan mindannyian őrzünk számunkra kedves emlékeket olyan természetközeli helyről, ahol nem lehet elég időt eltölteni, amelynek hangjai jelentik a feltöltődést, a gyerekkori kalandok állandó háttérzaját.

Milyen célt akarunk elérni?

A WWF Magyarország Hallható Természetvédelem című projektjének követeként adományt gyűjtök egy természeti hangokat tartalmazó album megalkotására. A kampányom célja legalább 150.000 Ft-tal hozzájárulni ahhoz, hogy megörökítsünk és elhozhassunk egy kis részletet az otthonunkba a szép emlékeket idéző, jó érzéseket ébresztő és nyugalmat sugárzó hazai természeti hangokból.

#együttlehetséges

Támogatóink száma eddig összesen:

Eddig beérkezett összeg:

105 000 Ft

Szabó Bence

Összeg:

10 000 Ft

Nekünk üzenték:

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

Ft

SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatok a fizetéshez szükségesek, az oldalon nem jelennek meg.
A befizetés igazolás a megadott e-mail címre érkezik.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

SIMPLE Fizetési tájékoztató

Szeretnéd, ha megjelenne a neved és az adományod a weboldalon?